Mudi kävi Tiinalla hierottavana. Edelliset kerrat oli viime lokakuussa ja siihen liittynyt uusinta marraskuussa, joten syytä olikin jo! Vähän pääsi unohtumaan ja väli venähtämään näin pitkäksi. Viime syksynä vasta aloiteltiin agilityä ja muutenkin meidän harrastusaktiivisuus on tässä vuoden aikana kovasti kasvanut.

Kireyttä oli erityisesti vas. lavassa ja oik. takajalassa/lantiossa, mutta myös päinvastaisilla puolilla. Luultavasti kuitenkin jompi kumpi näistä selvemmistä on ollut ensin, ja toinen on tullut sen takia. Luksi antoi ihan hyvin käsitellä, ei sen nyt voi varsin sanoa nauttivan vieraan ihmisen käsistä kimpussaan, mutta malttoi kuitenkin olla. Mun kyllä piti olla pääpuolessa koko ajan, ja jos itse liikahdin yhtään, koira oli kanssa tikkana nousemassa että nytkö lähdetään. Kyllä sillä välillä kuitenkin lupsui silmät kiinni :)

BoT-takki oli n. tunnin ennen hierontaa päällä, ja tänään sitä sais pidellä niin kauan kun koira vaan suostuu. Kuumahan sille tulee, katsotaan mitä tästä tulee. Huomenna vielä ainakin aamun puolella vois kanssa pitää. Tää päivä pidetään myös treeneistä lepoa, huomenna illalla on MAH:n toko mistä en malta olla poissa.

Mulla alkoi työt, 4.30-8.30. Mudi oli hyvin kummissaan kun vähän ennen neljää lähdettiin aamupissille. Tai ei ehkä siitä, onhan se tottunut että mä en saa unta ja ulos voi mennä millon vaan, mutta että mä aloin pukea työvaattetta päälle ja tein lähtöä jonnekin, siihen aikaan! Sillä itse asiassa meni pasmat niin sekaisin, että se tuli seisomaan olkkarin ja eteisen kynnykselle (jää olkkariin, jos tietää ettei pääse mukaan, ja on eteisessä ovella istumassa, jos pääsee mukaan) ja toljotti siinä :D Saa nyt nähdä alanko jatkossa tehdä niin, että pissitän sen vasta töiden jälkeen. Eihän tossa nyt kyllä montaa minuuttia mene.