Katsotaanpa miltä nää näyttää. Ei oo kyllä ihan lähellä! :D

Paikalla makuu 4min: eiköhän se siellä pönötä, mutta voishan tota pitkää aikaa joskus treenatakin. Avon makuukin oltiin tehty täysiaikaisena huimat pari kertaa ennen koetta ja kymppi tuli, itse asiassa meillä on joka kokeesta paikallamakuu kymppi.

Seuruu: sivuaskeleet ja peruutus vaatii vielä hiomista, pohjat on olemassa. Käännökset kunnolla kasaan ja kaikki pomppimiset yms niistä pois.

Istuminen: on olemassa, tarttee vaan aktivoida taas päälle.

Luoksetulo: uaaah.. nopeat stopit ja maahan menot kaivettava jostakin. Tätä pitää miettiä ihan kunnolla, haluan tehdä sen nyt toimivaksi, enkä mennä puolivalmiilla kokeeseen kuten avossa.

Ruutu: ruudun hakemisen pohjia on olemassa, maahan menee kaukanakin, ja sivulle seuraamaan osaa tulla erilaisista kulmista. Ruutuun meneminen kaipaa siis eniten vahvistamista, lisäksi koottava osat yhteen ja paljon rutiinia koko liikkeeseen.

Hyppynouto: hyppää ja noutaa, ei liene suuri työ opettaa ne yhteen. Palvelee samalla pk-puolen tarpeitamme.

Metallinouto: aika hyvät pohjat on olemassa mutta kaipaa vahvistamista, jotta tulee yhtä sujuvaksi kuin puukapulan nouto.

Tunnari: omaa osaa etsiä mutta häiriökapuloita ei voi vielä laittaa, ellei ole samalla kunnon halko- tai risukasaa. Jos pelkät kapulat, ottaa minkä sattuu. Kaipaa paljon varmuutta. Tunnarikapulan pito-ote päätettävä ja opetettava erillään.

Kaukot: istu-maahan pelitti kympin arvoisesti ja treeneissä tehty myös pitemmältä matkalta, ei ongelmaa. Seisominen on ohjelmoitu koiraan sen edestä (nami)kädellä vaihdot ohjaten, mutta kaipaa herätyksen, käskysanan ja käsimerkin, ja etäisyyden.

Avoimesta voittajaan siirtyessä tulee kyllä aikamoinen annos uusia liikkeitä, ja vaikeutuu kerralla huomattavasti enemmän kuin alokkaasta avoimeen. En oikein edes tiedä mistä aloittaisin. BH-koe joka tapauksessa käydään nyt ensin, ja sitä varten liikkeestä istuminen kuntoon, mutta sitten paneudutaan näihin juttuihin. Riittääpähän talveksi tekemistä!