Pihalla, maassa on lunta. Ruutua kosketusalustalla, tai alustaa ei tartte välttis koskea, kunhan menee seisomaan ihan liki. Muistutin eka pari kertaa ilman ruutumerkkejä. Tuli hyviä ja tuli vähän huonompia, huonot oli aina jos en ollut välillä käynyt näyttämässä alustaa. Pysäytin koiran myös muutamaan otteeseen. Kerran käskyni tuli myöhään ja koira ehti sivurajalle, palkkasin sen silti, en tiedä oliko virhe. Kerran se meni istumaankin, oho! Mutta tuli myös onnistuneita :)

Seuruuta patukka kainalossa. Eka ihan lyhyt parin metrin pätkä, sitten vähän pidempää, missä pari täyskäännöstä. Perusasentoa sais taas naksutella ihan vaan kotosalla, jotta sain paikkaa pikkasen taaemmas. Liikkeestä pysähtymiset (istuminen) on vähän hitaita, kiinnitä niihin ens kerralla huomiota.

Liikkeestä istuminen ihan kokeenomaisena, ja oli niin hyvä että jätin siihen :) Yksi istuminen patukalla riehuttamisen välissä, sekin oli niin nopea että lopetin kertaan.

Luoksetulon stoppeja Ninan "lelukasametodilla". Jätin koiran istumaan, kävelin jonkun matkaa, heitin ainoan mukana olleen patukan vielä kauemmas taakseni ja vapautin koiran. Stoppasin sen seisomaan ja se pölhö meni hienosti maahan :D En sitten sellaista palkannut kuitenkaan. Muutama läpijuoksu ja vissiin yksi stop ja yksi maahan, otti oikeat asennot mutta seisomisessa etenkin vielä tarttis nopeutta lisää. Vähän se oli hämillään ylipäänsä mikä juttu tää on, mutta kaipa se siitä toistojen myötä.

Keräsin välissä ruutumerkit pois ja kamat kasaan ja sitten vielä kaukoja ehkä 2m matkalla. Jätin takapalkan reilusti koiran taa, koira maihin. Ensin otin istu-maahan, mutta eka istuminen oli niin vajaa että kävin auttamassa koiran kunnolla ylös (ei palkkaa) ja sitten otettiin uudestaan alusta. Nyt sai luvan takapalkalle. Sitten maa-> seiso ja maa->istu->seiso, jotka kaikki hyviä. Lopuksi ihan läheltä kädellä ohjaten seiso-istu ja seiso-maahan.