Pari päivää pidetty täyttä lomaa, äsken tein pissareissulla tunnarin. Läjä kapuloita metsän laitaan ja oma piiloon niiden taakse n. 50cm päähän. Koira kuunteli jossain lähellä kävelevän tyypin askelia sillä aikaa kun järkkäsin jutut. Lähetin ja sinnehän se meni kasalle, ei nuuhkinut mitään vaan valitsi silmillä ekan ja toi sen ylpeenä mulle. Yritin "höpöhöpö" ja lähettää uudestaan, taas ihan sama. Sitten näytin sille kädellä vähän apuja, että menee sen kasan taakse, ja sieltä se sai hajun omasta ja toi sen. Kehuin ja palkkasin.

Otin uhallanikin toisen toiston, ne koiran maistamat väärät kokonaan pois ja omana oli sama. On niin vähän palikoita, pitäis saada lisää. Meni taas kasalle, haisteli useaa väärää ja oli ihan ottamassa suuhun niitä siinä samalla, mutta malttoi käyttää nenää (? - mistä mä tiedän haisteleeko se vai sählääkö se muuten vaan..) ja löysi oman piilosta. Mä en pysty olemaan kovin rauhallinen kehuissa tässä vaiheessa :P :D

Oliskohan sillä joku aavistus tosta hommasta nyt kuitenkin? Eli alkuun vaan aina se pelkkä oman etsiminen ilman koko häiriökasaa, jotta muistaa että tää oli tää nenäjuttu. Ja sitä malttia tarttis vielä lisää taikoa jostakin.