Kaukoja olohuoneessa. Takapalkalla seiso-istu-seiso, sitten tauon jälkeen maahan-seiso. Kokeilin kylmiltään n. 8 metristä, ja koira nousi vasta tokalla käskyllä kovin epävarmana. Menin lähemmäs, ihan koiran eteen, jotta saatiin onnistunut ja sitten uusi yritys tosi kaukaa. Onnistui! :)

Koska meillä on 3.11. vanhaksi mennyt ja jo hieman pahalle haiseva kinkkupaketti, koiralle lentää kinkkua vielä illalla uudestaan. Nyt tuhosin vielä pari siivua, otettiin maahan-seiso ja istu-seiso parista metristä, ja lopuksi maahan-istu-seiso. Nyt tuli kehut täydestä sydämestä ja mun kertakaikkisen ylistävä äänensävy tais olla vähän liikaa: kun kinkku oli syöty, koira ei heti löytänyt lelua suuhunsa (haa! siivosin tänään!), niin sepä alkoi nylkyttää minua.. *rolleyes-hymiö*

(Jumalalle kiitos huonomuistisesta ukosta. Kinkku tekee ihmeitä koirankoulutuksessa, sillä on tehty muistaakseni Luksin noutokin. ;) Lupaan, että jos, siis kun :P se valioituu, se saa ihan oman tuoreen kinkkupaketin, eikä tartte tyytyä kenenkään jämiin. Eipä toi kyllä paljoa näytä haittaavan, meinas mennä sormet kinkun mukana, ja mun koira ottaa normaalisti namit hyvin nätisti kädestä. :D)