Oon varmaan joskus kirjoittanut, kuinka söpösti mudi irvistää tussille, korvanputsausaineelle, hyttysmyrkylle, deodorantille ja muille vastaaville hajuille, joita sen on silti ihan pakko tulla nuuhkimaan aina vaan uudestaan. Meinasin pistää kuvan lemmikkipalstoille, mutta eiköhän joku heti diagnosoisi meille johtajuusongelmat ja herra ties mitä sontaa, niin en viitsi. Tai oikeestaan sanoin ukolle, että pitäiskö aloittaa ketju "mitä teen kun mun pitäis saada koiralle korvatipat ja se näyttää tältä?!?!?!?" ...

Mutku se paras irvistys ei tallentunut kameralle, toi on ihan laimee ;P


Ahdistelin lisää että saatais koko kalusto näkyviin, mutta ei :D

(Joo, se ei tykkää tosta nimenomaisesta mömmöstä, se haiseekin voimakkaalle. Sen korvia saa aivan vapaasti räpeltää ilman tota purkkia eikä ilme ole tällainen. Mut näin ne hoituu nääkin ikävät jutut, se tulee pyynnöstä kiltisti itse ulottuvilleni, antaa tehdä ja on niin kultainen.)

On mulla huvit. Kiusaan koiraa perjantai-iltana. Ku en oikeesti ees laittanu sille mitään! Leikkasin omia kynsiä, tuli mieleen että koirien kynnet pitää kans leikata, ja koirien "meikkipussissa" on leikkureiden lisäksi mm. toi korvanputsausaine. Sit tuli mieleen, että oon aiemmin jo halunnu kuvan siitä ilmeestä. Hah. Koiraa ei pienen mielialan putoamisen lisäksi muuten vahingoitettu, ja palkan saatuaan se oli uudestaan tyrkyllä että tutki lisää, ku siitä saa tutkimuskeksiä. ;)