Parkkiksella luoksetulo x 6, isoja nakinpätkiä heittelin palkaksi. Kahdesti maasta sivulle lyhyellä matkalla, naksautin kun oli melkeen sivulla ja laukkasi yhä. Sitten kahdesti tule-käskyllä muistaakseni istumasta pitemmällä matkalla, naks tuli taas kun oli melkeen luona jo. Kerran ennakoi stoppia hidastamalla raviin -> alusta uudestaan. Sitten viidentenä pysäytin sen oikeesti, ja jostain typerästä syystä palkkasinkin vaikka se tuli ehkä kaksi koiranmittaa yli... :P Lopuksi vielä läpijuoksu, ja tässäkään en ole satavarma hidastiko koira just kun naksautin, vähän sellanen kutina jäi. Kävi niin äkkiä että enpä osaa sanoa. Voihan räkä!

Mutta keksin silti jotain! Kun kutsun koiraa ja sen pitää juosta kohti, katson sen yli. Vasta kun annan käskyn, siirrän katseeni sen silmiin. Tänpäiväisen huiman kuuden kerran perusteella se tulee paremmin, kun katson sen yli. Ajattelinpas siis kokeilla tällaista kaksoiskäskytystä.

Kotona kaukoja. Seiso-istu tuottaa edelleen välillä huonoja ja välillä hyviä. Näitä pitää vaan toistaa se miljoona kertaa ja olla itse tosi tarkkana mitä palkkaa. Seiso-maahan sen sijaan tuntuu ehkä vähän kehittyneeltä, vääriä tulee tähänkin välillä mutta ainakin tänään teki pelkkiä oikeita liikeratoja :)