Lenkin on jääny pari päivää minimiin ja sen huomaa. Otin pikaiset tokoilut lähiparkkiksella. Eka puunouto, meni ja tuli kovaa - niin kovaa, että kapulakin lensi matkalla suusta ja koira pompahti pelkiltään sivulle. Oi kultaseni, sä sitä paitsi luovutat edessä :P Käskin hakea sen uudelleen, enkä palkannut. Seuraava oli kerralla kokonaan onnistunut ja palkkanarupallon kanssa koira lähti painelemaan sekopäänä pitkin parkkista :D Vielä yksi nouto, nyt vapautin vähän ennen minua, laukka pysyi mutta koira tullessaan selvästi vaani kauluksessani olevaa palloa. Ei ehkä olis kantsinu palkata siitä.

Luoksetuloja jokunen, narupallo takapalkkana. Oli vauhtia ja oli ihan hyviä stoppeja, mitä nyt arpoi ihan arvalla eikä onni ollut tänään mudin puolella. Järjestään siis teki just väärin päin asennot. Sit ku korjailtiin, niin alko ennakoida stoppeja itsekseen. Pöh. Meinasi myös aika monta kertaa kääntyä tule-käskystä palkalle kuin se olisi ollut vapautus.

Kaukoja edelleen pallon kanssa. M-i nousut tosi skarppeja, m-s kans hyvä, samoin m-i-s -sarja.

***

Kotona mudi perusasentoon ja pyysin ukon huijaamaan sen maahan. Eka ilman ääntä pelkillä eleillä, ei tainnu koira ees vilkaista. Naksuttelin ja syötin nameja. Sitten annoin luvan käyttää myös ääntä. Maahan-käskytkään ei juuri auttaneet. Sitten annoin vielä namin käteen ja käskin härnätä sillä. Nyt piti pari kertaa huomauttaa "äp!" ja muistuttaa että "sivu". Yllättäen ukon "hyvä!" oli vähän paha ja koira hämääntyi siitä. Yli lentävää namia vilkaisi myös. Lopuksi vielä Tytti portin takaa osallistumaan, ukko käski sitä vaan maahan meidän vieressä ja palkkaili nameilla lattialle. Mä pidin omani edelleen perusasennossa. Alkuun hyvä mutta loppua kohti vissiin mudista usko loppui, että edelleenkö vaan pönötän tässä, ja sekin meinasi pari kertaa vajota maahan. Näitä lisää.

Kaukoja ennen ruokaa. Tytti sai jo oman kuppinsa että sain sen samalla kätsysti portin taa. Mudi on tottunut saamaan samalla, joten kai sekin oli jo liian kierroksilla (liian hyvä ruokapalkka takana ei toimi kaukoissa, elukka menee jumiin). Seiso-istut ihan paskoja ihan läheltä, takajalat liikkuu. Tarpeeks kun junnattiin niin ei nouse enää seisomaankaan, sit kun nousee taas niin kävelee sieltä luimuna kohti sen pari askelta minkä mahtuu, ja lopulta mua alkaa vituttaa niin että totesin että pidetääs pieni tauko. Nyt olen kirjoittanut tän ja menen uudelleen kokeilemaan, josko arvon koira olisi palannut vastaanottavaiseksi. -> No ei paljoo parempi ole. :S Mitä hittoa teen oikeen näiden kanssa? En niin millään haluis palata mihinkään apuvälineisiin (maton reuna, rima) mutta mitä muutakaan voi tehdä, kun en saa sitä edes edessä seisoen tekemään puhdasta vaihtoa? Voi stna että on turhauttava liike :S