Epäselvyyksien takia oltiin mudin kanssa kahdestaan agihallilla kun ei ryhmätreeneihin tullutkaan ketään. Eipä tuo mitään, koira venasi autossa kun rakensin pihalle kaksi ruutua vastakkaisiin päihin ja laitoin luoksetulon merkit valmiiksi. Taskuun vielä hallin metallikapula ja sitten koira hommiin.

Aloitus luoksetulolla; koko liike. Eka palkka seisomisesta, sitten maahan menosta. Sitten otin pari seisomista ja maahan menoa lyhyemmällä matkalla, sekä muutama läpijuoksu lyhyellä matkalla. Täydellä matkalla tolle on varmaan ainakin tällä hetkellä aika turha tehdä läpijuoksuja, luulen että sen jälkeen se tulee sieltä tuhatta ja sataa ja ne kohtuulliset stopit kusee kokonaan :P

Ruutu. Parkkiksen puoleinen eka. Kyselin että missä ruutu ja vein koiran huolella lähtöpaikkaan. Se katsoi ruutua josta kehut, ja hetken päästä lähetys. Onnistui! Nappiin! Palkka ruutuun ehtimisestä.

Metallinouto. Kapula lensi hurjan kauas joten se varmaan lisäsi koiran vauhtia - hyvin tuli. Palkkasin paluumatkalla koiran tultua noin puolet.

Metsän puoleinen ruutu. Lähti vähän vinoon edellisen ruudun lähtöpaikkaa kohti (olin piirtänyt maahan kengällä viivan, ei mitään muita merkkejä), pysähtyi itse, annoin uuden käskyn. Nyt meni oikeaan suuntaan mutta jotenkin muistaakseni tuli ruudun etunauhaa pitkin, kiersi yhden merkin ja meni lopulta oikealta laidalta ruutuun sisään. Palkkasin, kun löysi kuitenkin oikean paikan.

Sitten tehtiin niin, että seisoin ruutujen "risteyksessä". Lähetin eka kentän lyhyttä sivua jälkimmäiseen ruutuun, joka oli meitä lähempänä. Sitten takas samaan lähtöpaikkaan ja lähetys ekaan, tästä kohdasta kauempaan ruutuun. Sinne olin jättänyt koiran huomaamatta kokonaisen lihapullan palkaksi. Hyvin meni mutta keskittyi vissiin liikaa, kun ei huomannut koko pullaa... eh? :D

Lopuksi vielä kaukot parkkiksen puolella. Tais olla istu-maahan-seiso-maahan-seiso-istu-maahan. 10m matka. Pikkasen tuli yhteensä eteenpäin mutta olen kyllä tyytyväinen tollaseen suoritukseen. Pidä se, mudi! Loppuun vielä läheltä muutama seiso-istu ja seiso-maahan, hyviä oli.