PK-yhdistyksen kentällä, vihdoin satuin paikalle edellisen aurauksen jäljiltä ennen kuin uudet lumet oli taas saapuneet. Koirani tiesi mihin tultiin, kitinä alkoi kun tieltä kentän puolelle ajettiin.

Kehäänmenotarkastus: vain koiran Jounin luo, toistelin "hampaat" ja ukko lääppi sitä vähän edestä ja takaa. Palkkasin namilla lopuksi.

Seuruuta: ei hyvää :P Edisti, painoi ja hiljaa hiljaa VINKUI paikoitellen. Oli siellä hyvääkin pätkää välissä mutta ugh kuitenkin. Kävin katsomassa kulmia jälkeen päin, koskemattomaan ohueen lumipeitteeseen jäi hyvin jäljet. Unohdin itse vas. käännöksissä askeltaa kuten on käsketty :P

 

Istuminen: ukko huusi "käsky!" kahdesti enkä välittänyt kummastakaan. Koira vilkaisi sitä, enkä nyt muista älysinkö edes huomauttaa siitä, olin vissiin vaan tyytyväinen ettei ennakoinut. Istuminen oli omasta käskystäni ripeä.

Ruutu: ekalla otoksella kiersi vas. etumerkin ympäri ruutuun. Aloin nauraa että mites sä silleen eksyit, jolloin koira kävi kiertämässä myös vas.takamerkin myötäpäivään ja plätsähti rajanauhan päälle taakse makuulle. Huusin sen takas sieltä. Uudella lähetyksellä meni suoraan, tässä video.

Luoksetulo: otin suoraan kokeenomaisena, takapalkka-narupallo jätettiin niin että koira ei nähnyt sitä (eikä se sitten luvalla edes löytänytkään sitä lumesta, jei :D). Tässä video. Itse olen ihan tyytyväinen, tän paremmaksi mä en sitä usko saavani, tai ei riitä motivaatio hieroa :P Sen jälkeen otin pelkän stopin josta vapautus takapalkalle. Vauhtia oli näissä sen verta paljon että sitä en erikseen tehnyt.

Häiriöruutu: ripottelin matkalle kolme häiriöesinettä, ja jokaisellehan koira vuorotellen yritti. Kielsin vaan "ei" ja toistin käskyn. Aika monta kertaa se tarjosi niitä uudelleen, meinasi myös tuoda niitä mulle, mutta sitten syttyi lamppu ja meni ruutuun. Sen jälkeen toinen toisto oikeen hyvä, suora ruutu. Lopuksi vielä n. 40 metristä ja hyvin juoksi häiriöiden ohi ruutuun tässäkin :) Oli hyvä lopettaa siihen. Näitä lisää.

Koirat sai rallata keskenään kentällä ja lopuksi tehtiin tien puolella vielä tunnari. Sekin on tässä videolla. Unohtu tietty laittaa taakseni palkkarasia, jatkossa parasta muistaa, että saan koiran palauttamaan reippaammin. Oma klo seitsemässä, hyvin löytyi, ja hyvin koulutettu kepo myös muistaa ilmoittaa mulle että koira on tuomassa oikeaa ;)