Tokoiltiin koulun kentällä, ukko oli avustajana ja rakensi ruudun. Ei siis mun hajuja siellä lainkaan.

Alkuun seuruuta remmissä. Nyppäsin kerran kun kontakti katkesi koiran vilkaistessa rakettiroskaa, jonka ohi kävelimme. Sen jälkeen tosi hienoa menoa, myös käännökset sekä normaalikäynnissä että juoksussa. :)

Ruutu. Nyt se bongasi sen kun juttelin "missä ruutu" lähetyspisteelle mennessä, ja nyt se myös meni sinne ekalla! En vaan itse sanonut mitään, ja koira jäi etunurkkaan mutta nousi siitä ja siirtyi taaemmas.

Noudon luovutusta, ukko toimi liikkurina joka kiekui käskyä vähän väliä. Koira ei kertaakaan sylkäissyt kapulaa tahi ennakoinut edestä perusasentoon. Eipä sitten ollut mitään mitä korjata vaikka sitä nimenomaan yritin :D

Luoksetulon seisomaan stoppeja. Ukko heitti namin eilisten ohjeiden mukaan ja ihan hyviä saatiinkin. Alkoi vaan jossain vaiheessa taas ennakoimaan ja läpijuoksuja piti ottaa useampi peräkkäin. Itse heittelin lopuksi nameja ja pysäytin koiraa siitä sekä maahan että seisomaan.

Ruudun loppuosaa maasta seuraamaan. Hyvin teki vaikeammalle puolelle. En oikein tiedä onko eroa kutsunko "sivu" vai "seuraa", kummallakin tulee.

Loppuun vielä yksi ruutu, hyvin lähti, mutta etunurkkaan jäi. Mun pitäis päättää treenaanko irtoamista vai paikan valintaa, kumpaakin ei voi tehdä samaan aikaan. Nyt palkkasin sen irtoamisesta vaikka se onkin toisaalta ihan typerää, kun vahvistin samalla väärää paikkaa :P