Siis oikeasti, mikä vitun paholainen siihen on taas menny?! Mä en tiedä yhtään mitä sille pitäis tehdä. Räyhää siis vastaantuleville koirille. Pyöräiltiin tokoon, ja matkalla tuli joku tirriäinen vastaan. Käskin jo ennakkoon että anna olla. Mudi sai silti paskaraivarit ja minä karjaisen kunnolla, ettei koirani tempaise pyörää kumoon. Lähellä oli silti. Ukko tuli hakemaan meidän autolla tokosta, koska pyöräni on paskana (alun perin menin sillä siksi, ku autoki on paskana) ja sillä oli vittumaista ajaa. Käytiin koirien kanssa vielä yhden tien päässä kääntöpaikalla lumipenkoilla vähän heittelemässä lumppareita. Kunnes jostain tulee koira, ja mudi saa taas huutoraivarit, ei kuule mitään, jolloin minäkin saan huutoraivarit jotta saan irti olevan elukkani luokseni ennen ku se kenties keksii häippästä. Ja sen ku jatkaa rähinää vaan. Minulle? Mitä mä sille oikeen teen että se hyväksyy sen että kun sanon kiitos riittää niin sillon jumalauta riittää kanssa!

Niin ne tokot. Oli siellä paljon hyvääkin mutta vittu että vituttaa niin että vitut väliä! Vittu! Olen niin vitun lapsellinen kirotessani näin että yks vittu vielä sillekin!

*paikalla istuminen 1min, menin koiran taakse piiloon, hieno oli eikä kiertynyt perään

*tunnari. alkuun sähellys (liikkuri unohti mikä oli oma) joten alusta uudelleen, ekat kapulat jäi seuraavan otoksen viereen läjään. muut koirakot oli tosi lähellä ja luksi ihan kuutamolla. hiiiidas, meinasi mennä matkalla ruutuun joka oli kanssa ihan vieressä, haistoi maasta jotain, lopulta palikoille. toi lopulta siitä hylätystä kasasta yhden. liikkurin mielestä se ei ollut sen otoksen oma mutta varmahan kukaan ei voi olla. vähän epäilen, että L olis väärää ottanut, ei oo aikoihin tehnyt niin. uudella lähetyksellä sitten löysi oikeesta rivistä oman. ravilla meni ja ravilla tuli, plääh!

*leikkimielinen tunnari niin, että kapula pienten kartioiden alla. kaikenlaisia versioita nähtiin muilla (aloittelevilla) koirilla, yks noutaja keräsi onnessaan ne törpöt :D L tajusi jutun juonen hienosti, oma löyty hyvin, ja koira siirsi törpön nätisti etuhampailla syrjään jotta sai oman alta. ilmaisutapa oli periaatteessa vapaa, olis riittänyt että osoittaa että tuolla se on. näitä vois keksiä itse lisää, vaihtelu oli kivaa kummallekin

*tunnarin pitoa omaa vuoroa odotellessa, kerran huomautin, pääosin tosi nätisti piti

*ruutua. alkuun läheltä lelu ruudussa (näytettiin muille). ravaili. sit liki koematkalta kerran lelun kanssa, kerran ilman lelua, kerran ilman lelua loppuun asti, ja lopuks vielä läheltä tyhjään ruutuun. vikalla koira jo haukahti lähtiessään. hallissa on kuuma, ja alusta on vähän liukas, L on aina siellä vähän vaisu.

*seuraamista, omalla ajalla ihan lopuksi, kun eka ryhmä jo teki lähtöä ja tokaryhmäläisiä lappoi sisään. pari kertaa huomautin tässä kontaktin tiputtamisesta. häiriötä oli kauheesti mutta kyllä sen pitää se jo sietää. kun teki tarpeeks hyvää työtä kunnon pätkän, sai loppumaksispurkkinsa.