Joskus, joskus, joskus en vaan jaksa niitä. Tänään.

Järkkäsin möllitokon: otin ilmoittautumiset ja aikataulutin ne, ettei kaikkien tartte odottaa neljää tuntia omaa vuoroaan. Ilmoitin, että en tule paikallaoloon itse (yhteisesti alussa), vaan vasta yksilöliikkeisiin. Voittajaluokka oli vikana. 20min per koira laskettu kaikille, voittajaluokan kaksi koiraa 21.20-21.50. Olin paikalla vähän ennen yhdeksää, muutama ihminen seisoi vielä kentän laidalla juoruamassa. "Ai, me lopetettiin tossa reilu puoli tuntia sitten".

Mitä vittua niinku? Kysyin oliko kaikki ilmoittautuneet kuitenkin olleet paikalla. Joo. No mites se niin nopee meni? No nyt vaan oltiin niin nopeita. Tjaah. Oli muuten vika kerta kun järkkään yhtään mitään.

Treenasin itsekseni hallissa jotain kun a) valvoin näin myöhään b) ajoin sen reilu 10km paikan päälle. Seuruu jees, istuminen jees, luoksetulo ekalla seisominen venähti niin että otin uudelleen, oli parempi. Palkkasin seisomisesta jälleen. Ruutu vajaa 10m matkalta hyvä, ekalla palkka ruutuun, toka otettiin toiselta ruudun sivulta koko liike. Lopun seuruu ehkä inasen väljää mutta muuten jees. Ruutu ainakin löyty tosi hyvin. Metallinoutoon villin leikin jälkeen vauhdilla ja palauttikin laukalla eteen, palkka irroituksen jälkeen ilman perusasentoa. Uudestaan istuminen, oli hyvä. Kaukojen m-i nousu narupallo takapalkkana, sinnikkäästi taas tarjosi mokoma seisomaan nousua. Mun pitää käskyttää iss-käsimerkki-tu niin onnistuu parhaiten. Jos alan kädellä huitoa liian aikaisin, nousee seisomaan asti. Tunnari, 6 väärää purkilla vietynä ja yksi oma, sekalainen maahan tiputeltu muodostelma. Taaksemme maksisrasia valmiiksi. Lähti tosi lujaa ja tsekkasi kapulat läpi, tsekkasi uudelleen, tsekkasi vissiin kolmannen kerran ja jäi sitten katsomaan minua. Kannustin etsimään, ja lopulta koira nappasi vaan jonkun väärän. o_O ??? Sanoin että eihän se tuo ollut, jolloin koira lähti uudestaan etsimään. Haisteli kapulat ja kuikuili kauemmas, selkeesti ajatteli että onko se oma sit jossain kaukana piilossa erillään. Tässä vaiheessa kutsuin koiran pois ja kävin uudelleen lääppimässä omaa. Kyllä se mulla paljaassa kädessä aikansa oli, en kyllä mitenkään pyöritellyt sitä niin kuin yleensä, mutta kyllähän sen olis pitänyt silti haista tarpeeksi. Kumma juttu. Koira kuitenkin näytti etsivän ja oli niin selvästi sitä mieltä, että ei se ole täällä, mitä nyt teen. Uudella hajustamisella löytyi oma, mutta koiran vire oli ehtinyt jo laskea ja palautti takapalkasta huolimatta ravilla. Luovutuskin jäi vähän vinoon mutta en jaksanut enää hinkata.

Kasasin myös agilitykepit ja muutama toisto kummaltakin puolen. Heikompi puoli sujui kanssa yhden virheyrityksen jälkeen!

***

Ja sitten se lopullinen hermoromahdus kotiin tultuani. Rakkaat naapurit raivostutti tuossa viime viikolla pyykkitupakyttäämisellä Jounin niin, että se osti meille oman pesukoneen. Ja sit tää seuraava. Auton lämmitystolpan johto on ollut jonkun kerran irti revittynä. Joo, tiedän että suositus on että sitä ei jätetä tolppaan roikkumaan, kun auto on poissa. Vaikka siinä johdon päässä on tulppa ja vaikka se on tolpan päällä eikä valtoimenaan maassa. Googlaus antaa syyksi lasten turvallisuuden (wtf kenenkään kersa leikkii parkkipaikalla autojen keskellä, räjähtäköön vaan ilmaan!) ja sen että sieltä saa sähköiskun muutkin (öö, miten?), plus että aurausmies ei tykkää väistellä roikkuvia johtoja (no ei se missään roiku, vaan on tolpan päällä siivosti). Nyt se oli yhdeksän ja kymmenen välillä illalla nyhdetty irti (kenellä on avain mun tolppaan? no kaipa niissä on sama kaikissa, mutta joku taloyhtiön asukas siis, joka tätä tekee, kun tolppa oli lukossa) ja kieputettu sen SADALLE SOLMULLE SEN VITUN TOLPAN YMPÄRILLE. Oikeen vedetty tiukalle ja solmittu. Vittu mä räpelsin sitä varmaan kymmenen minsaa auki. En pimeässä jäänyt tutkimaan tarkemmin, mutta toivon että vanha johtoni on murtunut, saan siitä huomenna sähköiskun itse, kuolen, tää teksti on todisteena ja tää vitun SOMPAPOSSU joka työkseen puuttuu toisten elämään tavoilla jotka ei tosiaan ole oikeutettuja, mätänee vankilassa loppuelämänsä. Jos en kuole, siirrän autoni johonkin pois, mutta jään väijymään kameran kanssa, kuvaan sen ja teen tästä rikosilmoituksen.

Tiedän että sitä johtoa ei pitäis pitää siinä, mutta valittais perkeleen isännöitsijälle ja laittais sieltä virallisen lapun, niin lopettaisin. Tai kirjottais itse omin kätösin viestin. Ehkä en vaan tietäis koko käytännöstä eikä tollanen vihjailu menis perille? Vaikka mä teen väärin, se ei tasan anna kellekään vitun urpolle lupaa koskea mun omaisuuteen. Saati vahingoittaa sitä.

Toivottavasti saan hyviä kuvia missä se kopeloi sitä johtoa sopivassa kulmassa autoni vieressä, niin maksatan sillä pari auton lommoakin.