Kattilansillan koulun pihalla. Aloitin noudolla, narupallo ja puukapula joita vuorotellen viskelin pysäyttämättä koiraa välillä. Eka & toka kapulan haku niin, että sai pallon melkeen heti kun oli kääntynyt kapula suussa mua kohti. Kolmannella otin koiran hyvän matkaa kohti, nätillä laukalla tuli.

Sitten viritin namialustan valmiiksi. Muutama perusasento ja paikallaan käännös, näistä vapautus lätkälle. Sen jälkeen luoksetuloa. Valitsin jonkun roskan merkiksi. Alkuvirittelyksi tuli nyt koiran posken silitys + samalla sanallinen kuiskaus "luoksetulo". Kaksi stoppia "stop!olehyvä!". Pitää vaan sanoa ne vielä lähemmin yhteen, ilman että välissä on tota yhtä huutomerkkiäkään. Sitten otin läpi. Neljännellä taas stop, nyt odotin että koira oli pysähtynyt, sitten vapautus. Vikalla vielä läpi.

Loppuun vähän seuraamista, jossa suoraa, vas. käännöksiä ja muutama sivuaskel. Vielä liikkeestä istuminen. Ylläri, hieno oli.

***

Illalla vielä pihassa tunnari. 6 kapulaa rivissä, oma kolmas oikealta. Jätin taakseni maksisrasian koiran nähden. Etsi hyvin, palautti laukalla, vapautus edestä palkalle.