Tein tunnarin keittiön lattialle. Palikat epämääräisessä muodostelmassa. Ukko käpälöi väärät mutta laitoin ne pihdeillä itse. Koiran lähetys matkaan ja sieltä tuli kapulaa jos jonkinlaista o_O Se kyllä näytti haistelevan, tai pyörähtävän ainakin kapulaläjän ympärillä, eikä ihan ekaa vastaantulevaa napannut, mutta vääriä tuli toinen toisen perään. Otin välillä seis ja alkurituaalit ja avut väliin, mutta ehei.

Ulkona iltapissalla toinen, nyt Jouni teki koko kuvion. Kapulat ympyrässä, oma klo 12. Saatiin vielä häiriötäkin: oltiin naapuritalon parkkiksella ja siihen tuli ihmisiä autolle. Koira meni kapuloille reippaalla laukalla, etsi hyvin, löysi oman ja toi sen ravilla. Wtf?? Eikö se vaan kotona tajunnut kaikista avuista huolimatta mistä on kyse, vaan luuli että harjoitellaan palautusta ja haluan ne kaikki itselleni (teen joskus tavan kapuloilla niin)? Eikö se haista? Mitä ihmettä?

Otin ulkona vielä toisen: piilotin pelkän oman ohueen lumikerrokseen. Sitä sitten etsittiinkin hartaasti. Koira lähti turhan kauas penkan puolelle ja hetken odottelun jälkeen päätin käydä näyttämässä uudelleen missä about se on, ettei mene koko yötä. Vaan enhän minäkään sitä meinannut löytää enää :D Löytyi kuitenkin, eka mulle, sit koiralle.

Huomenna on pakko tehdä vielä ulkona koko liike. Jos se onnistuu, lupaan että annan olla ennen lauantaita. Jos ei onnistu, niin perun sit varmaan koko kokeen. Ugh.

***

Iltaruuaksi tänään rustoluut. Jakelu on jo aika automatisoitu, mitä nyt toinen ei tohkeissaan löydä ekalla kiepillä asemiinsa :D