Se kännykkä, jossa herätys oli, ei sitten ollutkaan päivittynyt itse kesäaikaan, joten herättiin kun piti lähteä. No, pikaseen liikkeelle, onneksi lähtöaika oli niin reilu että 20min myöhemmin lähteminen ei ollut ongelma. Kisapaikalle saavuttiin just kun oli mini- ja medikakkosten rataan tutustuminen menossa, niitä oli n. 20 yhteensä, ja sen jälkeen me. No jei, ei tullu siis ees kiire vaikka kisat oli yli puoli tuntia ajoissakin! :D

Hallissa kaikui, siis todella kaikui (miksi ihmiset antaa koiriensa huutaa? Ymmärrän että hiljentäminen ei välttis onnistu mutta entä jos sitten menis koirinensa ulos?). Ekat kisat sitten marraskuun alun, Luksi on ylipäänsä agikisannut hallissa (PMK) tasan kerran, eikä siellä oo ollenkaan tollanen möly. Koira vaikutti jotenkin vähän hajamieliseltä, mitään se ei pelännyt mutta tsekkaili koiria ja huutoa ja kaikkea. Huonostipa mä sitä tunnen, vielä lähdössä kurkkasin olan yli että se varmasti pysyy eikä tuoljota takana odottavaa seuraavaa koirakkoa tms. Sen takia sit kai tulikin niin yllätyksenä kun se lähti ihan tykin suusta o_O

Rata 1:

 

Kasille, A:lle, asti ihan jees. Koiran askellus ei mennyt kohdilleen ja se tuli harjan yli todella epätyypilliseen tapaan, eikä siksi (?) osunut kontaktillekaan. Siis senhän kuuluu pysähtyä siihen, mutta sillä oli sekä vauhtia liikaa että askeleet meni sekaisin, niin eipä onnistunut pysähdys ei. Jos olisin ollut kartalla niin olisin lopettanut jo tähän. Kepeiltä kielto (saatan koiran liian lähelle kun en luota että se osaa, ja se vaan haittaa sitä? Kokeile treeneissä miten hyvin se osaa itse hakea ja joka tapauksessa opeta se aloitus itsenäisemmäksi! Pujottelu oli tosi jees kun alkuun päästiin.), tokalla ok. 12-hypyn ohi juostiin kokonaan, ne ei olleet oikeesti noin samassa linjassa kuin mun kuvassa. Lopetin ohjaamisen oikeestaan siihen. 13 ja 14 hypättiin, keinulta koira juoksi ohi, mutta kutsuin sen kuitenkin takaisin (miksi???), koira tuli ja hyppäs mun naamalle, onneksi ehdin väistää ja sit teetätin keinun uudestaan. Sen jälkeen taas lopetin ohjauksen, koira meni itse putken väärään suuntaan ja vikan hypyn. Mieti selvät kriteerit koska rata loppuu siihen ja jos et meinaa lopettaa vaikka tulee virheitä, niin sit ohjaus ei saa myöskään lässähtää!!

Tokaa rataa en viitsi edes piirtää, se oli osin samanlainen kuin tää eka mutta vastakkaiseen suuntaan (alku mm. hypyt 18-17-rengas (suoraksi toki käännetty)- u:ksi käännetty putki 9-A... 1-2 -hyppyjen tilalla oli pussi, kaikki kontaktit ja pituus löytyi. Luksi meinasi varastaa lähdössä (nytkähtää videolla), tuli kakkoshypyn ohi, A:lla mylväisin kontaktikäskyn OOTA!!! niin lujaa että koira jäi liian ylös keikkumaan ja oikeaan paikkaan saaminen vei hetken. Sen jälkeen rima alas, muurin yli ok, kepeille taas kielto ekalla viennillä, tokalla mentiin ne. Sit pari hyppyä hyvin ja keinulta lentokeinu/jotenkin oudosti se hyppäsi/liukastui sieltä sivulta alas. Tän jälkeen nappasin koiran kainaloon ja käveltiin ulos, vasta tästä tuli hylky, sitä ennen virheitä joku 20-30 vp :D. Harmi sikäli että olisin halunnu ajan ylös. Koko radan se myös huusi mennessään niin että ei varmana kuullu mun käskytyksestä senkään vertaa kun ekalla radalla, kun mölystä huolehti vain yleisö.

No mutta oli sillä kivaa! Mä halusinkin maksaa 25e starttimaksuja ja ajaa 250km sen takia oi mudiseni! No mut aina ei voi voittaa eikä maha mitään, ei mua oikeesti niin vituta :D Hyvä vaan että parin hajamielisen tokokoesuorituksen jälkeen välillä vaihteeksi on liian kivaa. Ei se väärille esteille mennyt eli sikäli ohjaus kyllä toimi, mutta kuitenkin olo on sellainen että ei toiminut lainkaan eikä koira juuri hallinnassa ollut.

Videot on, ihmeen hyvälaatuiset (= oli valoisa halli) mutta ei niissä oo mitään muuta nähtävää ku huutava mudi, en jaksa laittaa nettiin. Itselle oli kyllä tosi hyödylliset!