Olenpas viisas, ei menny ku reilu viikko hoksata! Ukolle (sen) aamulla töistä kotiin tekstari, että ottaa mudin autoonsa mukaan kun lähtee töihin. Menin töistäni pyörällä ukon työpaikalle hakemaan auton avaimet, auton ja kyydissä olevan koiran, ja farkkuunhan saa sen pyöränkin kyytiin. Ajettiin agihallille treenaamaan ja sieltä kotiin, ja illalla sit hakemaan ukko autolla kanssa kotiin. Wohoo!

Tein tällaisen radan:

 


 

Otettiin ensin ykkösputkeen irtoamista tuosta kakkoshypyn kohdalta. Oli hankalaa, joko koira väen vängällä kiersi kolmoselle ja hyppäsi sen tai meni putken väärään päähän. Piti vähän huutaakin mulle kun ei jummarra miksei palkkaa jo tipu. Vaan alkoihan se siitä sujua sitten. 2-3-4 -kuviota sahattiin kanssa jokunen kerta, että sain sen toimimaan. Mitään tällaista mulle ei ole koskaan missään treeneissä opetettu, joten vähän hurjalta tuntuu itsekseen opiskella, mutta samapa se kai millaset ohjaukset meillä on jos ne pelittää :D Vitosputken kautta otettiin vauhtia kepeille, kokeilin erilaisia juttuja: annan koiran hakea keppien alun itsenäisesti (hakee), vedätän sitä menemällä edellä (toimii; ei keskeytä pujottelua mutta vauhti vähän kiihtyy ja huuto alkaa) ja jään taakse ja aloituksen jälkeen jopa paikalleni seisomaan ja annan koiran mennä itse (toimii). Hmpf, en voi siis syyttää kuin itseäni siitä keppisähellyksestä viime kisoissa - ylläri! ;P

Oikean puolen valintaa kepeille menoon koira ei osaa lainkaan, ja nytkin olin keppien oikealla puolella itse koko ajan auttamassa tässä. Tää sille pitää ehdottomasti opettaa että mun sijainti ei ole enää oleellinen.

Saatiin se kokonaisena ratanakin menemään monta kertaa :)