Aamulla piti vähän miettiä mitä tekisin, kun pakkasta oli yllättäen -10. Päätin kuitenkin ottaa koiran autoon mukaan, mieluummin hieman kylmissään venaava koira kuin niitä vahinkopentuja... puin koiralle fleecehaalarin ja BoT-takin, ja palatessani sillä ei ainakaan ollut kylmä. Silloin kyllä jo paistoi aurinko joka lämmitti, en tiedä oliko palellut aiemmin.

Ajoimme suoraan agihallille. Sisälle ensin neljän hypyn muodostama neliö, jossa pyörittelin koiralla erilaisia kuvioita. Sen jälkeen tein tällaisen radan:

 

Mentiin ensin punaisten mukaan, sitten mustien. Puomin kontaktilla koira jäi liian ylös. Kontaktialueelle kyllä, mutta haluan etujalat maahan. Ei ollut lainkaan nameja mukana, vain maksalaatikkoa ja leluja, ja ne ei oikein toimi kontaktilla.. autoin sen sitten vaan oikeaan kohtaan vaikka ratasuoritus siinä toki kärsi. Puomia on vaan käytettävä silloin kun joku ryhmä on sen koonnut, itsekseen ku ei oo mitään mahiksia ;P Noin muuten olin edelleen aika ihmeissäni siitä miten hyvin noi kaikki pyöritykset menee. Väärään putkeen päähänkään ei kertaakaan, tosin pari kertaa alussa keppien sijaan  (pun) meni takana olevaan putkeen, mutta siitäkin päästiin kun ohjasin paremmin.

Ulkona otin tokoa. Vuorottelin taas niin, että pari tokojuttua ja pätkä rataa ja autoon jne.

* luoksetuloa pallon kanssa. Oli merkit, täysi matka. Alkuun läpijuoksuja, sit kun vauhti oli hyvä, stoppasin. Pidin välillä palloa näkyvissä ja kutsuin koiran siihen joko kävellessäni pois tai kun olin kääntynyt, ja tein myös niin että stoppasin koiran pallo kädessäni ja heitin sen saman tien. Ilme oli erilainen kuin namin kanssa tehtäessä.

*seuraamista. Oli vähän huono alusta ja aurinko häikäisi ja plaaplaa, en siis oikeen jotenkin itse ollut seuraamistuulella mutta pitipä tehdä silti. Alkuun huomauttelua ihan törkeestä edistämisestä, edistämisen takia meni myös täyskäännös ihan perseelleen, ylläri :D Mutta paransi työskentelyä hienosti ja lopetin kun meni hyvin.

*istuminen pitkän seuraamispätkän jälkeen kuuntelemisen tsekkaamisena. Kuunteli ja teki oikean asennon. Yks istuminen normaalina, oli hyvä sekin.

*hyppynoutoa isolla puukapulalla (kilonen pk?) ja normimetallilla (sisällä vikana kun olin kerännyt agiesteet pois). Ei pitäs tehdä noutoa vikana kun koirasta on jo tunnin aikana kuorittu paras vauhti veks. Tuli se laukalla mutta olis saanut olla voimakkaampaakin työskentelyä. Palkkasin pääosin vauhdista, vissiin yks kokonainen tuli.

*hypyn kautta ruutuun. Halusin kokeilla hahmottaako se tälleen valmistelematta ruudun, joka oli ihan lähellä, ehkä 5m päässä. No ei tosiaan :D Hyppäsi kyllä mutta sit ei mitään käsitystä minne oli tarkoitus siitä jatkaa. Autoin ruutuun, seuraavat sit onnistui. Ehkä ihan tyhmää kun aiemmin oon nimenomaan halunnut erottaa hypyn ja ruudun ettei se sotke niitä toisiinsa.

*paikalla makuu noin minsa. Maksiskuppi koiran taa, vahdin koiraa auton takaa, paitsi että en nähnytkään kovin hyvin ja piti välillä kurkkia niin että koirakin näki mut. Turha tätä itsekseen on tehdä, tartten "liikkurin" joka vahtii koiraa ja ärjäisee sille haisteluista tai kielii mulle että voin mennä ojentamaan itse.