Tuhosin loput makkaran palaset olohuoneessa.

Kaukoja: seiso-istu ihan hukassa, joten palasimme kynnysmatolle takapää matolla, etupää lattialla.

Istu-maahan-seiso -asentojen erottelua: muutaman seisomisen istui ja muutaman istumisen meni maahan, joten aikasen huono kuunteluprosentti tänään, kun nameja käytin ehkä 15-20kpl.

Suuntia kahdella keskenään samanlaisella kupilla. Etäisyys kupilta toiselle n. 2m, koiralta kupeille 2m ja minusta koiraan huimat 1m! :D Vein namin ensin sinne mihin ohjasin koiran ja joka kerralla meni helposti oikeaan suuntaan. Pieni käsimerkki & katseen kääntö + tässä vapautus "ole hyvä". Ohjatussa samat eleet ja todnäk vain noutokäsky "hakee".

Auto lähti huollettavaksi joten ulkotreenit voi jäädä aika vähiin seuraavan viikon aikana. Miehen auto on toki ukon työpäivän jälkeen käytettävissä, mutta silloin on jo hallilla ohjatut treenit ja saatan olla aika uupunut. Töihin pitää polkea pyörällä; matka on oikein siedettävä 5-6km/suunta, mutta kellonaika hirvittää kovasti. Mun työaika alkaa 4.30... hemmetti kun vois ottaa koiran mukaan töihin, niin sais sen samalla liikutettua. Pyöräily ilman koiraa on ihan typerää! :D