Ukkokulta kuvaili pihalla vähän tokoilujamme. Tarvitsin kuvia rotuyhdistyksen jäsensivuille tulevaan haastatteluumme. Harmi vaan, että ilta-auringon valo ei oikein enää riittänyt ja nää on vähän hämäriä. :/ Mulla on todella vähän hyvälaatuisia harrastuskuvia olemassa.

Kierrä! Merkille meno alkaa olla valmis - koira irtoaa ja ymmärtää käskyn ja pysähtyy hienosti jos niin käsken. Seuraavana vissiin aika lisätä sinne jotain häiriöjuttuja taakse. En meinaa heti ottaa kapuloita/ruutua, vaan jotain vaan, jotta saadaan eka toistoja siitä mitä se käsky täsmälleen meinasikaan.


Täs tää kapula olis. Kuvaaja on vinossa mutta aavistuksen on koirakin.SuorempiPaska kuva mut tollasia sen leikit on, pallolla itseä päähän mäiskis!Ihanaa hei treenaa sun kaa pitkästä aikaa!
Seuruuta. Ainoo kuva sadasta missä se ei juuri edistä :P Lisäksi tein putkeen seuruusuora-maahan-hain koiran uudestaan seuraamaan-istu-mukaan seuraamaan-palkka. Sen jälkeen seuruu - maahan josta suoraan palkka. Kuunteli! Seuraamaan mukaan lähtöjä tarttee vielä hinkuttaa naksun kanssa paremmiksi. Muuten zeta aika hyvällä mallilla; erottelee asentokäskyt, ei käänny perään, ei ennakoi.


Sivuaskelia oikeaan. Oonko joskus sanonu että meillä on pomppu-ongelma?

****

Kuvailujen jälkeen haettiin Tytti sisältä ja käytiin laajiksen jäällä. Ihan, ihan, ihan sattumalta törmättiin vanhaan tuttuumme Nita-melkeenmustasakemanni-seropiin jonka luona L oli pentuna opettelemassa ilman minua kyläpaikkaan jäämistä (oli vaikiaa pienenä!). Joku vanha linkki löytyi. Luulen että L muisti sen. Pienet murinat toki, mutta juteltiin eka ihmiset ja kun koira oli siivosti, annoin luvan mennä. Narttujen kanssahan se on ihan ok muutenkin mutta jotenkin vaan näytti siltä, että muistoja palautui mudin mieleen. Kovin ne olis alkaneet painisille siinä, sovittiin että pitää joku ilta käydä varta vasten. Itse asiassa on ollut puhetta jo aiemmin naamakirjassa että pitäis, kun asutaan ihan lähekkäin nykyään, mutta ei oo tullu mentyä. Nyt kyllä mennään! Tytti-sosiaalipilleri yllättäen vähän irvisteli Nitalle ja niille meinas tulla rähinää, mutta irti varmaan menis oikein hienosti.