Töppönen hierottu tänään. Kumma, että koiralle maksaa 30e hieronnan eikä tee edes yhtään pahaa, mutta itselle ajan varaamista voi aina vaan lykätä, kun onkohan se nyt kuitenkaan ihan välttämätöntä.. (kyllä olis). Plääh.

Molemmat lavat jumissa, lisäksi myös selkä rangan kohdilta koko matkalta (?). Seuraava käynti kesän aktiviteeteista riippuen loppukesästä tai viimeistään ennen talvea. Jälkikin on kuulemma rankkaa etupäälle, kuulostaa ihan loogiselta mutta enpä ollut tajunnut ajatella asiaa. Peltojälki varmasti vielä enemmän kuin metsäjälki, missä ei joka askelta tartte nuohota.

Yhdessä vaiheessa tuli pientä mutinaa, josta ei oikein otettu tolkkua oliko se murinaa vai jotain muuta örinää. Koiran ilme oli välillä tosi nautinnollinen ja välillä sellanen, että katsottiin parhaaksi siirtää mun käsi pitämään elukkaa kevyesti päästä kiinni, ettei se vaan päätä nostaa päätä ylös lattialta ja napata :P Alkuun kävi tervehtimässä ja lopussa taas oltiin ihan kavereita kun koira oli vapaana ja sai tehdä kuten tahtoi, mutta se käsittelyyn alistuminen on mudista edelleen inhaa.