Agihallilla työkaverin kanssa, sen piti tappaa aikaa ja itse olin menossa pikku treeneihin suoraan töistä, niin otin sen mukaan katsomaan. :D Ajatuksena oli tehdä keppiharkkaa; kepit ja yksi hyppy samansuuntaisesti keppien kanssa, eli tulee vinosti kepeille. Alkuun vähän sähläystä taas (työnsin itse koiran väärään väliin?) mutta sitten alkoi sujua oikein hienosti, myös "väärältä" puolelta. Lisäsin toisen hypyn ja putken ja tehtiin pientä rataa, lähinnä takaakiertoja ja sitä kepeille menoa. Yksittäisenä kertasin kontaktit A:lla ja puomilla. Jää liian ylös, mutta patistamalla tulee oikeaan kohtaan aika näppärästi - joku ajatus siitä siis on?

Loppuun vähän tokoa: seuraamista normikäynnissä, sisältäen sivuaskeleita ja paikallaan käännöksiä. Takapää oli tänään hyvin mukana toiminnassa. Luoksetulon seisomaan stoppia, mutta koska eka oli niin lönkyti lönkyti -laukkaa, otin läpi. Tokalla parempi vauhti ja stoppi kohtuullinen. Kuitenkin sanoin ääneen, että vihaan tätä liikettä, kun en vaan saa tarpeeks vauhtia enkä tarpeeks hyvää stoppia. PLÄÄÄH!

Töppönen halusi kerran viedä narupallonsa työkaverilleni. Se sai leikkiä mudin kanssa vaan hetken, ja sitten oli tuotava pallo takas mulle. :D