Uudessa agiryhmässä ekaa kertaa. Ryhmiä on ylipäänsä muutettu ja vissiin siitä innostuneena paikalla oli kaikki kymmenen, joten hieman jäi treeniaika lyhyeksi. Teemana oli tänään erityisesti välistävedot:Kutoselle asti ei mitään ongelmaa, seiskan vetäisi takaa esmes siksi koska ei osaa välistävetoja. :P On mulle yksi ohjaus niihin näytetty mutta siihen koira ei kovin kummoisesti vastannut, joten vaihdettiin tapa paremmalta tuntuvaksi (vastakkaisella kädellä vetäminen). Vähän piti hinkkailla että saatiin ne menemään. Mudi pysyi kuitenkin ihan hyvin toiminta-alueella eikä alkanut huutaa turhautuneena tms ikävää. Loppurata meni sitten taas tosi hyvin. Kepeillekin haki hienosti, vaikka väli hypyltä oli aika pitkä ja vauhti ehti nousta. Ah, taisi se kerran jättää pujottelun kesken, ellen ihan väärin muista. A:n kontakti jees, puomilla jää turhan ylös ja vaatii lisäkäskyt.

Sisällä oli pussi, pari peräkkäistä hyppyä ja kepit. Käänsin hypyt niin, että sain tehtyä niillä välistävetoja, ratana siis pussi-hyppy-hyppy-kepit. Sujui. Odoteltiin tän jälkeen ulkona kentän vieressä, en siis laittanut koiraa autoon, vaan annoin sen katsella muiden menoa. Kuumu nyt, kun siihen pitäis päästä puuttumaan!

Toisella kierroksella ulkoradalla päästiin eka välistäveto oikein, mutta tokalla en ehtinyt ja koira meni takaa. Otettiin taas kerran pelkästään ne hypyt, nyt onnistui. Siitä eteenpäin loppurata tosi hyvin, koirakin alkoi vihdoin kuumua, ujeltaa kepeillä ja muutenkin kaasu hirttää pohjaan. Kepeille se tuli niin lujaa, että yleisöä kuulemma hirvitti, mutta taipui juuri ja juuri pujottelemaan. Jei, eiköhän me päästä sitä virettäkin työstämään.