Vaihtoehtoja on kaksi, tai oikeestaan kolme:

1) Canis-lehden artikkelin mukaan, "namiruutu" koiralle, koira(t - tytti saa toki paikalla ollessaan kans osallistua, se on tosi tosi paukkuvarma, ja kateusvietti namien etsinnässä auttaa aina :D) etsimään tai siis imuroimaan kun namit on tosi tiheessä, pam kun juuri löytää ja ottaa yhden suuhunsa.

2) Pam + heti perään naks -> nami. Tehdään siis pamauksesta kuin jumalaton naksaus.

3) Mudi-ihmisten tyrkyttämällä tavalla:
"Nyt sit vaan amputreenejä tyyliin laukaus = lelu. Eli koira perusasennossa, ampuminen melko kaukaa, samalla kun laukaus kajahtaa, niin lelu lentää. Tätä tehdään niin kauan, että yhdistää laukauksen leluun. Sen jälkeen ampuminen tehdään seuraamisessa eli taas pam ja lelu lentää. Niin kauan, että koiran vire selvästi nousee, kun ammutaan. Sen jälkeen tulee 2 ampua ennen lelua, sitten ampujen jälkeen pätkä seuraamista, jne. Vaadit pakotteella seuraamisen vasta, kun koira on innoissaan ampumisesta. Trust me, tälla lailla asia korjaantuu ja kaupanpäällisiksi saat ampumisesta ylimääräisen motskarin seuraamiseen. Jos kisoissa koira lähtee hajamielisenä seuraamaan, niin ampun tullessa piristyy ja muistaa mitä onkaan tekemässä :-). Suosittelen."

En oo ihan varma missä tolla saa paukutella. Ukko sanoi, että kunhan nyt vähän katsoo. Takapihalla ei oo aikomustakaan, mutta jos meen selvästi pois täältä keskustasta ja asutuksen vierestä?

---

Jos joku on kiinnostunut, niin tilasin täältä. Oli todella nopea toimitus. Maksuni näkyi heidän tilillään jo seuraavana päivänä, pyssy lähti saman tien postiin  ja oli mulla toisena päivänä tilauksesta. :) Tilasin myös 100kpl panoksia.