Ukko tutkaili karttaa ja vei meidät uuteen paikkaan lenkille. Olipa piristävää käydä aivan uusissa maisemissa ja löytyi aika hyvä reitti. Varmasti otetaan vakiolenkkilistallemme :) Oli vaan tuoreet hevosen jäljet (ja paskaa, mums), joten koirien irtipidon kanssa saa olla tarkkana.

Tehtiin lopuksi esineruutu kolmestaan. Seisoja siis kirmaili mukana tallaamassa aluetta, mudi kiljui hylättynä autossa. Noin 30x50m, sammalmetsä paikoin sen verta tiheää kasvavaa pientä kuusta että koiraa ei näkynyt. Esineitä 4kpl: molemmissa kulmissa yhdet (vas pehmytmuovisen rantasandaalin puolikas pohjalevy & oik karkeahko pesukinnas), suht keskellä aluetta pienen lehtipuun varressa kiinni solumuoviputken n. 5cm pitkä pätkä joka oli sivusta pitkittäin auki jotta sen sai siis puun ympärille napsautettua, ja ihan edessä nahkainen n. A5-kokoinen lompakko/korttikansio/tjsp.

Tuuli jonkun verran. Solumuoviputki tuli ekana. Harmi kun en nähnyt kun koira löysi sen, oli varmaan mudista hauska esine :D. Sitten tuli aika pian perään pesukinnas. Tämän jälkeen etsittiin vähän pidempään ennen kuin tuli sandaalin pohja. Viimeistä haettiin vielä reilusti kauemmin, lähetin koiran pari kolme kertaa uudestaan kun se tuli tyhjin suin ilmoittautumaan (ihan hyvä että tulee, eikä vaan painele itsekseen). Siirryin vikalla lähetyksellä vähän eri kohtaan. Muistelin että esine oli jäänyt paljon kauemmas, mutta lopulta se oli vaan parin metrin päässä edessämme. Koira jotenkin onnistui kiertämään sen joka kerta eikä saanut hajua aiemmin.

Palautuksia oikeasti pitäis tehdä kuuri, letkunpätkää ihan heiteltiin ja muutenkin vähän levottomia oli luovutukset...