Seuraava satsi tulossa heti edellisen perään: pinaattia, parsakaali-kukkakaali-porkkanamixiä, banaania, villirucolaa ja valkosipulin kynsiä. Soseuttimella mössöksi, perään jauhelihaa (tumma) ja "lihaista rasvaa" (vaalea). Kuppeihin annosteltaessa vielä kunnon loraus öljyä ja mitallinen racing biotiinia.

Ukko kävi ihastelemassa ja kysyi oonko laskenut mitä tää maksaa. Maksaahan se mutta koirat kiittää ja omatuntoni on puhdas. Nappulat ei jostain syystä oikeen enää tahdo maistua.

----

Oikeestaan nyt voisinkin huvikseni laskea:

Pinaatti n. 50snt/pss = 1e
Pakastemix 2e, käytin puolet = 1e
Banaania 0,99e/kg, 1e, tertussa 6kpl, tässä 2kpl = 30snt
Villirucola 0,99e/kpl, tässä hyvin pieni nippu, 5snt
Valkosipulin kynnet, plää, 10snt?
Tekee yhteensä noin 2,50e.

Jauheliha 1,80e/kg, tässä 2x600gr = 2,20e
Lihainen rasva 1,67e/kg, tässä 600gr = 1e
Tekee yhteensä 3,20e

Kaikki yhteensä 5,70e, joten olisko se 6e sitten biotiineineen ja öljyineen. Arvelen, että tästä syödään kolme päivää (tytti syö kyllä aamuisin nappulaa, tai saa kupin mutta syö minkä syö, pääruoka on illalla) joten sellanen euro/koira/päivä. Ei oo paha. Mä en noiden rehujen valitsemisen kanssa niin stressaa, näen aamulla töissä mitä on tarjouksessa kulloinkin ja ostan sitä. Lisäksi tungen koirille kaiken sellasen mikä alkaa näyttää siltä että ihmisten ei tuu enää käytettyä. Kummallakaan ei oo mitään allergioita tai muita ruokavammoja ja ne voi hyvin tällä, se on riittävä mittari :)