Lähdettiin metsäreissulle koirien kanssa. Tarkoitus oli katsoa pari korvasieniaukkoa, mutta usko löytöihin ei ollut kovin suuri, "otetaan nyt varuiksi yksi pussi mukaan". Käveltiin metsässä ja käytiin suolammella uittamassa koiria, oli uimalelukin mukana. Töppönen oli oikein ponteva uimahyppääjä <3 Sitten tultiin hakkuuaukiolle ja aivopoimuja alkoi löytyä. Tuolla on yksi, ja tuolla, ja niin on tuollakin, ja vielä lisää!Veikkaus oli että noin viisi kiloa. Ja sieniä jäi vielä, pussi uhkasi revetä niin lopetettiin kerääminen siihen. Sienet meni Jounin isälle, meidän auto oli sen pihalla parkissa. Onneksi se suostui ottamaan ne! Kerääminen (ja syöminen) on kivaa mutta se siivoaminen ja keittely, ugh...

Joku kolme tuntia meni yhteensä. Jounin isän pihassa koirat kävi vielä pienessä lammessa uimassa, ei tarttenut paljoa yllyttää kepin perään. Mä kahlasin vaan paljain jaloin vähän, on se vaan vielä kylmää. Ainakin meille kenellä ei oo mudin karvareuhkaa.

Eilen missasin pk-tottiksen kun nukuin toisia päivän päiväuniani :P (Normaalisti nukun vain yhdet aamupäivällä töistä tultuani.) Tänään taas ei ole agiseuran tokoa. Pitäis kai sitä vaikka itsekseen koettaa käydä jotain ottamassa.