Ajelin puolinukuksissa (liikaa töitä viime viikot) pk-kentälle. Ensin vietiin eteenmenoa varten narupallo valmiiksi, koira oli mukana. Sitten otettiin kiinteällä metrin hyppyesteellä hyppynouto. Koira meinasi kiertää hypyn ja hakea pelkän kapulan, joten huusin perään että unohtuko jotain. Toisella yrityksellä meni hypyn kautta ja myös palasi sen kautta hienosti kapula suussa! Oli vissiin eka nouto koko metrin hypyllä :) Vapautin lennosta. Tehtiin sama myös toiseen suuntaan, sekin sujui yhtä hyvin.

Sitten viereiselle A-esteelle, ihan oikealle, jyrkälle sellaiselle. Mä olin huolissani että en saa viikossa viimeisteltyä estenoutoa mutta pitäneekin murehtia enemmän sitä, että koira karkaa kokeessa A:lle ennen aikojaan... eli joo, himpan ryntäili ja oli ihan lentoon lähdössä "joko joko" :D Estenoutoakaan ei ole koskaan isolla A:lla tehty mutta näköjään "kiipee" ja "hakee" on opittu, koska hyvän noudon teki! Jännitti odottaa tuleeko koira kapulan kanssa takaisin päin esteen kiertäen vai kiipeääkö se (esteen ylihän ei näe), ja jos, niin putoaako kapula siltä matkalla... pöh, ei mudia pidä epäillä, kyllä se osaa! ;)

Ennen koetta nyt sitten vaan tosiaan vauhtinoutoja ja vinoja heittoja sekä hypyllä että A:lla. A:n yli sen kapulan saaminen onkin aika ponnistus, otin niin paljon vauhtia käteeni että meinasin lähteä lentoon itsekin. :D Koska se heittäminen on hankalaa niin heiton suoruudesta en anna mitään takeita, paras opettaa koiralle huolella että vinotkin palautetaan esteen kautta.

Sitten liikkeestä maahan + luoksetulo. Vapautin vauhdista pari metriä ennen mua, tuli hyvällä laukalla.

Eteenmeno. Hyvin orientoitui "kaukana" -vihjeellä ja juoksikin tosi suoraan, vaikka palloa ei varmastikaan lähtöpaikalle nähnyt.

Pieni tauko autolla, latasin pyssyn ja pistin tulpat korviin, kun nyt vihdoin muistin siirtää ne autoon. Neljä panosta: kaksi ekaa koira sivulla, ammuin oikealla kädellä taaksemme. Kaksi muuta seurautin, pallo oli kainalossa, koska kädet ei riittänyt kunnolla jotta saisin sen heti esille. Näytti, että koira odotti jo pamauksesta pallon tippuvan. Videoin tän tässä joku ilta kunhan saan ukon taas kuvaamaan ja ampumaan.