Mun mahansuojalääkkeet auttoi vatsakipuun, kuvotukseen ja pahoinvointiin aika hyvin. Sen sijaan järkyttävä kipu siirtyi päähän :P Jos jonkun lääkkeen sivuvaikutuksissa lukee päänsärky, niin se on ihan vissi että mulle se tulee. t: heikkopää Olen ottanut tänään panadolia kun en kerta kaikkiaan pysty olemaan, ja juuri nyt päässä on vain pieni jyskytys. Kävin mudin kanssa vähän pihalla tokoilemassa. Koira tuntui ihmeen vaisulta ottaen huomioon että se on viimeeksi keskiviikkona ollut kunnon lenkillä ja treeneissä. Treenin jälkeen se sitten heti menikin laiduntamaan ja ahmi heinänkorsia hyvät tovit. Se on tänään aamulla oksennellut. Tytti oksensi eilen aamulla. Mikähän vatsatautiepidemia meillä on...

Aloitin seuruulla, kuvio oli ehkä kulmikas "5" edestakas. Oikeelle käännöksiä pitäis tiivistää ja täyskäännöstä hioa skarpimmaksi (nyt koira meinaa jopa jäädä alle tai mä törmään siihen, kun se edistää?), vasemmat oli jees. Suoralla ajoittain painaa.

Pk-kaavion pitkän suoran kävely+juoksu ja muutenvaan kävely+hidas. Palkkasin pian tempon muuttumisen jälkeen, koska piti hyvin paikkansa.

Liikkeestä istu. Ekalla jäi seisomaan. Tokalla istui. Käskyn äänensävy on hyvin, hyvin kriittinen...

Liikkeestä maahan + luoksetulo, kuten pk:ssa. Patukan olin tunkenut treeniliivin kaulukseen leuan alle ja eteen istunut koira sai sen heti. Laukalla tuli, mutta olisin kaivannut siihen lisää voimaa.

Noutoa ohjatun kapulalla. Ekan heitin, tokan kävin viemässä. Palkka nostosta/palautusvauhdista. Erikseen lopuksi muutama niin, että leikitin koiraa, kapula oli maassa, otin irti ja annoin noutokäskyn, heti noston jälkeen lupa purra taas leluun.

Eteenmeno, vietiin patukka yhdessä. Parkkis oli aika lyhyt. Halusin kunnon seuraamisen (10-15 askelta kokeessa) ennen lähetystä, ja paskasika tietysti varasti jossain siinä 5 askeleen jälkeen :D No oma vika ku ite en ole sitä seuraamista siihen ottanut täysmittaisena, korkea aika onkin! Sanoin vaan että uppista ja nauroin että voivoi kun nyt pitää ottaa uudestaan alusta. Nyt malttoi ja luvalla vasta sinkosi patukalle.