Iitu oli seutuvilla ja käytiin pk-kentällä (nurmipohja). Vähänhän se on joo niin, että tarttis treenata... koira taas kuumasta vaisu ja kun se tajusi että toisessa autossa on herkkuja serkkuja, sitä kiinnosti vielä vähemmän. Sitten tuli kentälle muita treenaajia ja keskittymisen rippeet meni sinne. Mulla oli ihan blaah-olo enkä jaksanut alkaa painostamaan koiraa, joten otin jotain pientä ja koiran ollessa kiltisti messissä vein sen autoon.

Hyppyä, metrisellä kiinteällä esteellä suoraan. Namilätkä (ja i täyttämässä) toisella puolen ja minä toisella. Multa pois päin tuli välillä kosketus, takas päin ei lainkaan, mistähän johtuu? Koskekoon, kunhan hyppää.

Tokon ruutu oli valmiiksi tehty. Merkiltä vasempaan, koematkat. Eka meni merkillä stop-käskyllä istumaan; kävin nostamassa ylös, kävelin takas alkuun ja kutsuin koiran pois. Seuraava onnistui. Ruutuun lähti ensin sen näköisenä, että ei tiennyt mihin menee, ja kaartoi vähän taaksepäin. Sitten bongasi kuitenkin ja korjasi suunnan. Taisi mennä suoraan, mutta kiersi (merkiltä katsoen) vasempaan reunaan ja maahan-käskyyn reagointi oli vähän hidas. Plätsähti sitten lopulta tosi hyvin keskelle ruutua. Menin palkkaamaan sinne.

A-estenouto iitun kapulalla. Kiersi järjestään takas päin tullessa. Alkuun otin kapulan vaan "höpöhöpö" -tyylillä koiraa vastaan mennen, sitten ihan kielsin esteen ohituksen. Autoin pari kertaa juoksemalla koiran rinnalla ja saatiin sitten yksi onnistunut noutokin, tosin joku päätti ottaa luovutukseen asti ja sehän oli vino ja piti korjata... graaah. Jotenkin sille tarttis saada lisää raivoa tohon esteeseen. Se paluu tulee niin löllönä että ei sillä edes vauhti riitä esteen ylitykseen. Ehkä jotain sellaista, että avustaja pitää koiraa pannasta ja minä toisella puolen kutsun sitä, ja hetsauksen jälkeen avustaja päästää sen esteelle? En tiiä, pitää miettiä jotain.

Mantalla oli vähän jalka kipeä, niin käytiin lopuksi pikku metsäpyörähdyksellä vain L & L kesken. Liinu juoksutti Luksia ihan hyvin ja tapaili ne vähän leikkiäkin, mutta Liinua enemmän vaan juoksututti.