14.20 vähän unisen pennun herätys ja ulos vajaaksi puoleksi tunniksi. Raksan ihmettelyä, haravoinnin katselua, ohikulkevan mummon ja sen kärryjen kummastelua. Viitisen luoksetuloa, yksi kokeeksi kun pentu oli koko liinan mitan päässä haistelemassa. Singahti salamana luokse, jee! Olin valmiina heittämään sitä sen liinan toisella päällä, jos mitään ei olisi tapahtunut, mutta eipä tarvinnut.

14.45 ruuasta puolet kuppiin, puolet tungin kongiin. Odotti lupaa hienosti. Kohta vois alkaa vaatia katsekontaktia ennen luvan myöntämistä. Jätin tällä kertaa perinteiset ulkoilun jälkeen/ennen ruokaa -treenit väliin, ei jotenkin ole itsellä yhtään fiilistä niin ajattelin että parempi suosiolla olla sähläämättä sitten mitään. Tentti ressaa, ei pysty keskittymään koiraan. :P

Kohta lähden kolmeksi tunniksi kouluun (sinne tenttiin, olen ehkä aiemminkin valmis), pentu saa siis kongin ja uuden possun häntäluun viihdykkeekseen. Se on aika väsyneen oloinen. Vienköhän mä sitä liikaa ulos? Tai ollaanko me liikaa siellä? Harvoin on sellanen tilanne että ketään ei näkyis missään, ja nyt tossa on vielä noita rakennustyömaita useassa kohtaa, siis sekä kadun että talojen korjaajia. Pienellä riittää ihmeteltävää. Toisaalta ihan hyvä se musta on, että oppis jo pennusta että ulkona ollaan aktiivisia, sisällä saakin olla vähän väsynyt eikä tartte aina riehua niin kauheasti. Pentu valahti just mun jalkoihin nukkumaan. Pitää mennä. Eiköhän se saa unen päästä kiinni vaikka tyyny lähteekin. :)