Joo, en sitten päässyt ajoissa nukkumaan. :P

22.30 kusetus ulkona, teki kummatkin tarpeensa. Ruoka kongiin.
23.30 oksensi puoliksi sulamattomat nappulat! Olis hyökänny imuroimaan ne takaisin sisuksiinsa, mutta kielsin ja vedin laattakasan pienen koiran suureksi harmiksi vessanpöntöstä veks. En tiedä mikä ihme se oli, pentu taisi leikkiä itsekseen ja yhtäkkiä ihan tyhjästä pulautti safkat pihalle.

--

06.15 satuin heräämään, ja ajattelin samalla olla reipas ja käytin koiran ulkona. Teki molemmat tarpeet. En muista laitoinko sille ruokaa, ehkä pari lusikallista nappulaa kongiin?

10.00 vartin korttelikierros. Aika paljon ohikulkijoita, joidenkin perään pennun tekis mieli ainakin katsella jos ei mennäkin. Sillä samalla "jään haistelemaan jotta kutsut ja palkkaat" -suoralla taas kauheeta jumittamista. Ei ollu edes namit mukana, joten annoin sen haistella ja odotin että tulee omaa tahtiaan. Pieni koira tarjosi useita metriä täydellistä katsekontaktia, jos paikka olis ollu oikea niin toi olis ollu ihan kympin seuraaminen! Harmi tosiaan kun ei ollu namia ja naksua, ton olisin mielelläni poiminut. Kehuin vaan kovasti ylistäen. Ohikulkevaa mummoa tais naurattaa, mutta hitot siitä.

Sisällä kymmenen toistoa katsekontaktia (hieno), tauko kun kävin hakemassa ja pilkkomassa lisää lihaa, sitten kymmenen toistoa istumista ilman naksua ja vihjesanan kanssa. Kerran menin sanomaan istu juuri kun perse oli menossa maahan, eikä se sitten istunutkaan, eli ei tajua vielä vihjettä.

10.30 ruoka, söi kaiken! Varasti vielä luvan odottamisesta, eli oli just puolta sekuntia ennen noussut ja jo tulossa kun sanoin ole hyvä. Tokaisin noh!, vedin kupin veks ja uusi yritys. Hienosti malttoi sillä kertaa.

10.40 kymmenen minsaa yksin, kävin alakerrassa. Jos joku ihmettelee miksi juoksen siellä jatkuvasti, niin mun kämpässä ei ole omaa suihkua vaan mun privasuihku on alhaalla pesutuvan yhteydessä. :D Jätin kongiin pari lampaanlihakeksiä, mussutti niitä tyytyväisenä.

10.55 leikkasin yhden kynnen, annoin palkaksi lihanmurusen. Aion nyt aivopestä sitä näin, eli päivittäin yksi kynsi ja heti siitä palkka.

11.00-12.00 yksin kotona. Kävin hakemassa junaliput, pennulle matolääkkeen ja ruokakaupassa. En ollut ihan varma saako VR:n lipunmyyntiin viedä koiria, olin ihan muistavinani että siellä on kieltomerkki asemalla. helsingin asemalle ainakin saa viedä, mutat en löytänyt VR:n sivuilta tietoa niin en sitten ottanut pentua mukaan. Alun perin ajattelin että sille just sopiva harjoitus, mutta pitää käydä keskustassa sit erikseen tossa joku muu päivä. Palatessani pentu oli kovin uninen, mutta vein sen julmasti kuitenkin pihalle. Pienen haahuilun jälkeen tekikin ne pissat.

Leikkimistä, annoin pennulle porkkanan. Otin siitä aika mainion videonkin, linkkaan sen tähän kunhan saan sen nettiin asti. :D Meno alkoi olla aika villiä, ja ennakoin viemällä sen 12.35 ulos. Molemmat tarpeet saatiin pihalle. Ihmeteltiin hetki työmaalla kolistelevia isoja autoja ja sit käännyttiin takas päin. Pentu veti kiitolaukkaa hepulissaan ja sai pari kertaa kauhean tällin liinan loppuessa....

Nyt se makaa mun jaloissa ja vaivihkaa pureskelee lahkeitani. "Ei se varmaan suutu jos ihan vähän vaan aina maistan". Olen nyt kymmenen kertaa irroittanut sen nätisti jaloistani, ja rykäisin äsken niin että tuli homma selväksi. Kyllä se hyvin uskoo, mutta toi muisti on vaan aaaaaika lyhyt. ;)