Helvetti mikä aamu!

Herään 8.30, lattialla on neljä valtavaa kasaa löysää tavaraa. En voi ymmmärtää miten siihen on mahtunut noin paljon tavaraa sisään, ne läjät on kuin jonkun 35-kiloisen koiran kasoja! Kitisevä pentu ulos, ja sehän kyykkää ainakin viiteen kohtaan ihan silkkaa kuraa. En tiedä onko se vinkunut yöllä ulospääsyä, mulla oli korvatulpat korvissa.

Se on kovin vaisu ja päätän että ruokaa ei tule, annetaan mahan rauhoittua. Annan sille yhden canikur-tabletin, leikkii sillä ja puree sen osiin, osan mutustelee mutta uudestaan ojentamiani murusia ei tahdo syödä. Rottien Nutri Plus- geeliä (siinä on paljon energiaa ja vitamiineja yms, rotille sitä annetaan viikon kuuri silloin tällöin ihan vaan vitskujen takia, noin virallisesti sitä käytetään esim. leikkauspotilaille ja muille heikoille jotka tarttee paljon energiaa vaikka safka ei vielä maistu) olen kerran tarjonnut ja se rakastaa sitä, joten sipaisen siitä geeliä canikurin päälle ja johan maistuu. Onnistun siinä lutratessa sotkemaan myös housuni geeliin. Joo, ja sehän haisee ihan kalanmaksaöljylle eli aivan kammottavalle. Housut vaihtoon, juoksen viemässä ne saman tien alakertaan pesukoneeseen, se haju ei taatusti lähde ikinä jos ehtii muutaman tunnin pinttyä. Lattioiden kuuraamiselta, ulkona suolen tyhjenemisen odottelulta ja pennun lääkitsemiseltä olen jo myöhässä, ja juoksen kouluun vain huomatakseni että luokan ovessa on lappu "tunnit peruttu". Voi vittupersejumalauta!!

No, takaisin kotiin. Eteisessä on vastassa uninen pentukoira, nostan sen syliini ja se pussaa mua. Joo, mä en ole ihan 100% mukana näissä "älä koskaan huomioi sitä ennen tai jälkeen lähtösi ainakaan varttiin" -jutuissa. Jos se odottaa hiljaa sivussa kun otan kengät ja ulkovaatteet pois, saatan aivan hyvin nostaa sen saman tien syliini ja moikata sitä. Jos se sen sijaan on yhtään levoton ja "ihanaa että sä tulit, onpa ollu kauheeta yksin" -fiiliksissä, en huomioi sitä. En tiedä meneekö metsään. Ei onneksi ole yhtään mitään jätöksiä missään.

En tajua mistä tää nyt taas tuli. Se sai eilen ehkä 4 keksiä (normaalisti vaan 1-2 kpl/vrk), kun oli niin paska sää ja pennussa virtaa, niin laitoin sille useamman kerran kongiin keksin kaivettavaksi. Sitten se sai sitä kissan märkäruokaa, ehkä jonkun vajaa puoli desiä yhteensä. Sitä se ei ollu ennen saanu ku hyppysellisen maistaa. Unohdin antaa la-iltana sille e-vitamiinin, joten annoin sen su-aamulla, ja su-illalla se sai sen normaalin jokailtaisen vitamiininsa. Jostain noista sen on täytynyt tulla, niiden lisäksi se söi vaan omaa nappulaansa ja pakastimesta sulatettua maksaa. Se oli jäässä (=ei oo voinu pilaantua) ja sitä on syöny monta viikkoa ennenkin, eli tuskin tuli siitä. Toivottavasti menee ohi, enhän muuten voi viedä sitä keskiviikkona rokotuksillekaan. Jos se ei ripuloi enää, annan sille ruuan ennen kuin lähden puolen päivän jälkeen uudestaan kouluun.