10x sivulle tulo. "Sivu" -> käsimerkki (nami kädessä) -> pentu oikealle paikalle käden perässä imuttuen -> naks -> nyrkin avaus. Pidä huoli että sen etujalat pysyy maassa, tuli taas pari sellasta "orava-asentoa". Ja joku tunari meni naksauttamaan väärällä hetkellä...

5x maahan meno. Musta se ekalla toistolla ennakoi "maa"-käskyä, näytti että pelkkä käsky olis ehkä riittäny, ja sitten kun kokeilin vikalla pitää 2sek tauon, ei mitään. Kummallista. Ehkä vaan kuvittelin. Jatketaan siis edelleen harjoittelua, tää maahan meno on jostain syystä sille todella hankalaa kaikin tavoin. :D Ensin itse liike ja nyt vihjeen yhdistäminen siihen.

Kuudennella otin etukäteen täytetyn kongin ja vedin pennun sen perässä maahan. Lopetus siihen.

--

Annoin sille smetanapurkin ja yritin saada sen ottamaan sen ("ota") sen sijaan että lussuttaa sitä niin että mä pidän siitä kiinni. Ei tajunnu millään! Just kun hehkutin äsken että se on alkanu hiffaamaan... menin kieltämään "ei" kun se yritti nuolla ja yritin hokea "ota", ja saada sitä eleillä ottamaan sen suuhun, mutta ehei. Lopulta se peruutti ja istui ihan surkeana, ei tajunnu yhtään mitä haluan. :/ Annoin sitten sen purkin sille lattialle.

Lisäsin siihen kerran viiliä (= samalla harjoitus siitä, että otan siltä purkin pois ja saa sen kohta täytettynä takas) ja yritin uudestaan, ja nyt se tarjosi sitä että haukkaa sitä purkkia pohjasta. :D No, ihan hyvä sekin... plätsähti sisukset vaan lattialle kun se otti sen väärin päin suuhunsa.

Kongin sen kyllä hetken päästä osasi heti ottaa käskystä. Ihme juttu.