Koiran kohdalla olevan kompostikehikon takana oli aiemmin pahvi. Sekä näköesteenä että estämässä rottia kiipeämästä kompostikehikkoa pitkin. Nyt teippasin siihen läpinäkyvää muovia, ja pentu on kovasti mielissään katsellutkin uutta telkkaria.

(Kuvassa kompostikehikoiden välissä olevan valkoisen seinän takana on toinen este, eli oikealla näkyvään eteiseen rotat ei pääse. Siksi oikeanpuolimmaisen kompostikehikon kanssa ei ole muoviakaan.)

Välillä pentu saa hepulin ja koettaa alkaa riehua keskenään. Aidalle se ei yhtään hypi eikä yritä läpi, onneksi. Tais olla aika täydellinen raivari silloin ekoina päivinä, kun jäi kerrasta niin hyvin päähän miten siellä aidan takana ollaan ja miten ei. ;)

Lupaan ja vannon että joululomalla, kun mulla on paljon aikaa, menen pennun kanssa tonne toiselle puolelle ja alan totuttaa sitä siihen, että rotat juoksee lähellä mutta niitä ei härkitä. Ehtii tässä muutamassa viikossa toivottavasti vähän turtua tohon aidan takaa katselemiseen. Jos se kauheasti riehuu, saati alkaa turhautuneena vinkumaan, torun siitä, mutta katselemista en ole mitenkään rajoittanut.

kyttaarottia.jpg