10x sivulle tulo. Aloin yhdistää liikkeeseen käskysanaa, joka nyt sitten on "sivu". Järkeilin asian niin, että "sivu" saa olla irrallinen käsky, "tule sivulleni hetkeksi". "Seuraa" on sitten "pysy sivulla kunnes toisin käsketään, myös jos liikun". Seuraamisesta siis aina vapautetaan ja omin lupinensa karkaaminen on vakava virhe. Sivulle tulossa ei ole vapautusta.

Aion tehdä näiden lisäksi 50 toistoa ja kokeilla sitten osaako pelkällä vihjeellä. Jos ei, ei se mitään. :D Haluan vaan vähän suunnilleen tietää kuinka nopeesti se oppii. Huomenna sunnuntaina 2x10, maanantaina 2x10, tiistaina 1x10 ja sitten heti sen jälkeen testi.

5x eteen istumaan tuleminen (mm. luoksetulon loppuasento ennen sivulle pyytämistä). Ei tahdo tulla tarpeeksi tiiviisti. Mikähän on edes oikea tiiviys? Olis helppoa ottaa kriteeriksi "laita varpaasi mun varpaiden päälle", mutta mahtaako se olla jo liian iholla? Tätä on otettu ihan vaan pari kertaa ennen tätä, joten ihan alkutekijöissään ollaan. Siihen pitäis kans miettiä joku napakka sana, siis kisaluoksetuloliikkeeseen. Arjessa kutsu on "tule", ja haluan jonkun jota kukaan ei vahingossakaan hoe sille. (Tule, tänne, tule tänne, täällä, tässä, tuu...). Kom? Come? Here? HiÖr? :D Viroksi siia? Tulge, oikeen teitittelyä? Tai suomeksi joku "luo", "luokse"? Jälkimmäinen liian pitkä. Sen pitäis olla myös napakka sana, sellanen mitä ei tule venytettyä ja sössötettyä. Vrt. lässyttävä "tuuuuu" ja terävä "tänne!"

Saa ehdottaa. :P

Joku järjetön äännekin vois olla hyvä, erottuis selvästi eikä vahingossakaan tulis käytettyä turhaan, mutta kehtaanko mä huudella sellasia jossain kisoissa tai ihmisten ilmoilla ylipäänsä? :D

Sitten vielä 5x maahan meno. En malta olla käyttämättä käsimerkkiä, eli sanon edelleen "maa" ja laitan käden alas melkeen samaan aikaan. Olisko ny niin hankalaa antaa sille edes sekunti tai kaksi aikaa reagoida, hitostako tiedän josko se vaikka osaiskin jo!

ps. lisäsin tänne uuden kategorian "toko/tottis", nyt kun nää meidän treenit ehkä pikku hiljaa alkaa tästä edistyä. Liikkeille alkaa tulla nimiä jne. :)