Vuorokauden toimettomuus näkyi niin, että seitsemältä aamulla pentu alkoi leikkiä itsellään. Kerään lelut edelleen yöksi pois, mutta se alko vaan heittelemään itseään... tylsää kun oli. Särkylääkettä siis nassuun ja jaksoin laahustaa sen kanssa markkinoille. Mikä mäihä, että sellaset sattui just nyt olemaan! Matkalla se sai haistella jokaista kusiläikkää niin kauan kun halusi, torilla seistiin ehkä 10min kauheessa ihmishulinassa. Sit lyllerrettiin takas. Pakastimessa oli onneks valmiiks ladattu maksamakkara-nappulakongi, se 'aamupalaksi'. Vähän leikkiä sisällä, mä pidin lelusta kiinni ja pentu sai riuhtoa keskenään. Nyt se on taas ihan tyytyväinen.

Vaikuttaa siltä, että toimettomuus purkautuu sillä (mun kannalta) ihan hyvällä tavalla. Se ei siis ala tihutöihin, vaan rällää vaan sallittujen asioiden parissa kahta kauheemmin. Jos ei ole mitään lelujakaan, se sinkoilee yksinään seinille.

Kaveri tulee ehkä hakemaan sen tänään illalla tai huomenna lenkille. Jos ei, ajan yöllä rantaan ja lasken sen jäälle irroittelemaan. Se piru vaan ei kauheen kauaa kaahota keskenään.. kai mä sit heittelen sille lumipalloja. Tai nameja. Jotain vaan, että sais purkaa virtaansa.

Treenata nyt ei ainakaan jaksa, ei yhtään.