L oli kaverilla hoidossa to-su, oli menny kai ihan hyvin. Se nukkuikin siis siellä. Kun tulin kotiin, se pungersi syliin asti, eli kaipa se oli kaivannut.

Eilen oli iltalenkillä narulelu ja maksanpalat mukana, mutta pentu oli ihan räyh-brrr-puskista hyökkää kohta tiikeri -fiiliksissä, ja mun vähäinen treenifiilis katosi sit kans.. tyydyin vaan alottamaan kääntymissuuntien opettamisen risteyksissä. Vasen ja oikea on siis käskyt. Pitäis alkaa käyttää kans reuna- ja lähellä/liki/tms -käskyjä. Viimeisen on tarkoitus olla vapaata seuraamista, siis sellasta mitä voin käyttää ohituksissa ja liukkaissa mäissä yms. "Pysy metrin säteellä musta ja ole kuulolla, katsekontaktia ei tarvii" tai jotain sellasta.

Ilmoitin sen kuukauden päähän näyttelyyn, joten alettiin eilen illalla kertaamaan seisomista. Ensin meinasin vaan mitata sen, jolloin se meni itse oikeaa seinää vasten ja jäi siihen seisomaan, eli ilmiselvästi muisti. :) Otin sitten pari toistoa seisomista, ja loppupalkaksi kermaviilissä uiva iltanappula-annos. Kyllä se seisoo kun olen kyykyssä sen vieressä/edessä ja sanon "seiso" ja annan namin melkeen heti perään, mutta kun mun pitäis seistä parin metrin päässä sen edessä ja sen malttaa pysyä seisomassa ehkä joku puoli minuuttia... uh.

Tassut ei myöskään jää automaattisesti silleen kauniisti vierekkäin, eli siihen vois alkaa kans kiinnittää huomiota.

Eilen leikkasin myös sen kynnet, ja kyllä oli taas niin kauheeta. Enää se ei yritä rimpuilla pois sylistä, mutta nyt nykii tassuja ja hautoo niitä allaan niin etten meinaa saada niitä esille... haukottelee ja lopuksi jopa läähättää, eli jostain syystä se nyt stressaa sitä. :/ Leikkasin silti kaikki ja olin varannu paljon nameja, välillä sai heti yhden kynnen jälkeen, välillä vasta koko tassun jälkeen. Ei se kuitenkaan lähde pois kun näkee mitä aion tehdä, mutta varmaan se kohta kokeilee sitäkin. No, sit vaan haen sen takaisin. Ihme vammailua.

Rappukäytävän ääniin reagoiminen on aika hyvin sammunut. :) :) :) Palkkaan sen satunnaisesti jos se pysyy hiljaa, jos meinaa yhtään örähtää, kommentoin siihen että älä höpäjä, mutta aika usein se ei enää edes nouse hakemaan palkkaa multa eli makaa ja korkeintaan katsoo. Tähän on pyrittykin. :)