En voinut vastustaa kiusausta. 15 murua makkaraa, rahi (olisko se ~30x30x30cm) ja pentu, itse olkkarin lattialle istumaan. Lelu pöydän kulmalla odottamassa. Tarkoitus on saada etujalat nousemaan rahille, tätä muistaakseni yritin naksutella sille joskus ennen taukoa. Helmikuussa? Naksutin sai pysyä edelleen poissa, käytin "jep"-sanaa.

Aluksi pelkkiä maahan menoja, se sitten jäkitti kauan! Tyydyin hyräilemään taustalla soivan musiikin tahtiin osoittaakseni että olen hyvällä tuulella ja nou hätä, ja pentukin heilutti koko ajan häntää, eikä puhettakaan mistään turhautusmisvinkumisista. Sain pennun läppäämään rahia tassulla ja kaivamaan sitä toisella jalalla, mutta molemmat jalat ei meinannu nousta millään. :D Siirsin sit rahin mun ja pennun väliin, niin sit se jätti maahan vajoamiset ja keskittyi enemmän rahiin. Alennuin välillä vähän houkuttelemaan, ja palkkasin pennun aina niin että "työnsin" sen namikädellä alas, jotta saatiin uusi toisto. Ei viittätoista toistoa oikeasti, annoin melkein jokaisesta jepistä kaksi namia kerrallaan. Lopuksi lelupalkka, pentu riemastui siitä niin että lattiaani tuli kynnenjäljet... No ups!

Aika sähellystä, mun on edelleen vaikea nostaa kriteeriä tasaisesti tai edes pitää kiinni siitä... mutta, pennun vire oli kerrassaan loistava, ja sen puolesta tän tauon vois nyt varmaan kokonaan lopettaa. :) Ei silti palata 100 toistoa päivässä samaa kuonon tunkemista kenkään -moodiin... tarkkana erityisesti sen kanssa, ettei junnata paikoillaan, sekä lelu aina vähintään loppupalkaks.

Nyt se olis niin kovasti halunnu vielä tehdä lisää, ja olin jo avannut jääkaapin oven ja ottamassa lisää makkaraa, mutta totesin että piru just tällasena hetkenähän pitää nimenomaan älytä lopettaa!!

---

Tiedättekö mistä salaa haaveilen? Että opetan Luksin ottamaan, pitämään ja kantamaan pientä koria, ja Orsi-rotan menemään lattialla olevaan koriin ja pysymään siellä kun kori on kannossa. ;) Siinä sitä olis tavoitetta kerrassaan! Orsi on jo 1v 2kk ja rotalle pari vuotta on aika realistinen eliniän odotus, eli ei tässä oo tuhottomasti aikaakaan... mutta olis se vaan päheetä. :D