Onni on tuntea järkkärinomistajia ;). Kuvat ottanut Terhi, miljoonasti kiitoksia :).

Sivulle tulo, kädessä lienee namia, mutta kontakti on minuun. Tän se kyllä osaa. Jos ja kun lähden tosta liikkeelle, Luksi jättäytyy vähän taakse ja menee tökkimään sitä kättä. Pitäis siis vaan rakentaa seuraamista alusta asti niin, että näytän sille oikeen korostetusti että tyhjä käsi ja lähden vaan talsimaan, ja hion sitä paikkaa merkkaamalla kun menee hyvin ja palkkaamalla oikealta niin että "työnnän" koiraa tiiviimmin jalkaa vasten.

luksi1.jpg

 

Paikalla olo, en muista kummalla käskyllä. Remmi maahan tiputettuna.

luksi2.jpg

 

Sivulla, tassut korrektisti pois mun varpailta ja paikka muutenkin jo selkeesti parempi kun edellisissä kuvissa. Ja kas vain, käteni on vaihteeksi rintaa vasten, ja koira kyylää sitä.

luksi3.jpg

 

Paikalle jättö (?). Kuvaaja räiski kuvia nonstoppina myös väliaikoina ja tässä ei välttämättä oo tapahtumassa yhtään mitään, saatan kaivaa vaikka kännykkää taskusta. :D

luksi4.jpg

 

Mitähän se kurkkii :D

luksi5.jpg

 

Ja kas, tässä taas tää käsiongelma. Näette samalla kuinka se etupää tahtoo hyvin herkästi nousta nameja vastaan... ilmeisesti tässä ollaan lähdössä liikkeelle, tai pysähtymässä ehkä? Mä kävelen mutta koira istuu. Kuvassa myös syy miksi remmin kanssa on vammasta treenata, se menee AINA jotenkin väärästä paikasta! Vitostie meni takana ja oltiin isossa risteyksessä, parkkiksen reunalla lenteli lokkeja ja tosiaan ne muut koirat treenas 10m takana omia juttujaan, niin en oikeen arvannu päästää koiraa irti, vaikka mielessä kävikin.

luksi6.jpg

 

Ja vielä. Perusasentohan on perusasia ja melkeen kaikki alkaa ja/tai päättyy siihen, ei ihme että siitä on eniten kuviakin. ;)

luksi7.jpg