Pentu ei tänään ainakaan iltapäivän puolella pissakäynneillä juuri ole ontunut. Luulen että olen vaan niin vainoharhainen ja näen sen "nykivän" (=etuosa niiaa vähän liikkeessä, juuri niin kuin ei astuisi toiselle jalalle kunnolla) vaikka se ei oikeasti nyi. Tai en minä tiedä. Pidän sitä silti levossa eläinlääkärikäyntiin asti.

Tänään se oli pari tuntia autossa kauppareissulla, tosin Itäkeskuksen parkkihallissa ei kovin paljoa katsomista tainnut olla, eli vähän siinä ja siinä. No, tuskin se niin umpiunessa kuitenkaan malttoi nukkua kuin mitä kotona olisi tehnyt, jätin ikkunan pikkusen raolleen niin se kuuli ääniä nääs. :P

Äsken sitten ekaa kertaa filmipurkit kehiin, otin vaan yhden mustan. Latasin sinne lihapullanmuruja ihan kunnolla ja pilkoin jokusen kappaleen kuppiin. Pidin filmipurkkia pystyssä maata vasten ja hyvinhän piski älysi heti käydä makuulle. Yritin kiinnittää heti alusta asti huomiota siihen, että purkki jää koiran tassujen väliin ja että se vaikka nenällään vähän tökkäiseekin sitä. Nää tuli aika luonnostaan, tosin välillä purkki jäi vaan tassujen jatkeiden väliin eli vähän kauas. Toisaalta ei kai sen ihan koiran mahan alle tartte upotakaan? Silleen että se makaa, purkki on etutassujen välissä menevällä linjalla ja koira pystyy kuonollaan tökkäämään sitä, se saa olla tarpeeks hyvä etäisyys.

Ehkä yhteensä joku 7-8 toistoa, merkkasin makuulle käymisen sanomalla jep ja otin namin kupista. Piski nousi sitä vastaan, ja palkkasin sen siten että se joutu käymään uudestaan makuulle. Loppupään toistoissa ei enää noussutkaan, vaan malttoi odottaa maaten. :) Siirsin aina filmipurkkia eteenpäin niin että koira joutu nousemaan ja käymään uudestaan makuulle. Vikalla toistolla käsipalkan jälkeen avasin filmipurkin ja kippasin sieltä namit koiran etutassujen väliin. Ihme kyllä se malttoi pysyä sen räpellyksen ajan maassa ja söikin makuuasennossa.

Koira olis tahtonu tehdä lisää, ja munkin teki mieli, joko tota samaa tai jotain muuta, mutta ähäkutti, kerrankin maltoin lopettaa silloin kun se vielä oikein kerjäsi lisää!!