Oltiinpa reippaalla lenkillä. Muutama havainto:

-jossain vaiheessa kävelytiellä koira meni ihan oudoksi, selkä kyyryyn ja villat vähän pörhölleen ja nenä tiiviisti maahan. Luulin eka että se on jonkun elukan jäljillä ja kielsin aika voimakkaasti + vaadin sen nenukin ylös tantereesta. Koira oli edelleen vaan ihan outo, ja sitten tajusin vilkaista sitä ihan kunnolla.. se oli aivan häntä koipien välissä! Miten mä olinkin niin sokea että tulkitsin sen olevan ihan vauhkona jäljistä, vaikka se pelkäsi... :/ Jotain outoa siinä kuitenkin oli varmasti kävellyt. Jatkettiin eteenpäin ja pikkuhiljaa koira palautui normaaliksi.

-pidin piskiä pari kertaa irti. Hyvin oli kuulolla ja jotenkin mukavan kontaktissa muutenkin, pysy aika lähellä. :) Mutta kyllä se kaahaskin!

-sahaajankadun koirapuistoa lähestyttiin koira irti tavispuiston puolelta. En ollu ajatellutkaan mennä sinne, ja kun oltiin n. 20m päässä menossa ohi, näin että sieltä ryntää ainakin kolme salukia aidalle karjumaan. L pysähty ja tuijotti niitä ja mä tuijotin tollona koiraani. Aivoissani ei liikkunut kyllä kerrassaan mitään! L sitten hetken tuijotuksen jälkeen käänsi katseensa minuun, heilutti häntää ja tuli kerjäämään namia, ja mäkin heräsin koomastani palkkaamaan koirani. Sen jälkeen se katto niitä uudestaan ja sanoin vaan puheäänellä "anna olla", ja sit jatkettiin tosi hienosti matkaa.

-piti päästää se vielä kolmannen kerran irti, mut eka laajalla nurtsialueella oli niin paljon lokkeja enkä halunnu ottaa riskiä että koirani pääsee hätyyttämään ne lentoon, ja sit se vaan jäi. Alkulenkin tosi hyvä fiilis ja luotto koiraan jotenki katosi, ja olin taas ihan "mitä jos joku tulee vastaan" ja "ehkä kohta, ton mutkan jälkeen"- tilassa. No sit tulikin rannalla remuavia teinejä ja joku tantta mäyräkoiransa kanssa lyllertämään meidän eteen. L ei kummastakaan juuri välittäny ja tuskin olis käyny mitään vaikka se olis ollu irtikin, mutta siinä vaiheessa mua ärsytti jo aivan liikaa. Käveltiin hetki mäyriksen takana mutta vitutti hidastella ja se koira kyttäs meitä enemmän ku käveli eteen päin, joten koukattiin sit jonnekin sivupolulle - ja eksyttiin. :S