Otettiin ensin Oikeat Treenit eli eilen saadulla tunnarikapulalla muutama sarja. Kuusi namia itse otoksia varten ja toiset kuusi "loppupalkaksi" lattialle heitettäväksi.

Ekassa sarjassa kapula lattialle, itse polvilleen istumaan siihen viereen, kuten siis eilen parkkiksella teimme vikan sarjan. Koira nosti kapulaa empimättä. Tällä hetkellä se selkeesti kyllä nostaa sen maasta, mutta pää ei ehdi kohota edes rungon jatkoksi ennen kuin kapula jo tippuu. Ei se mitään, hyväksyin ne sellaisina. Namit lattialle ja pieni tauko.

Seuraavaksi taisin tehdä sekalaisen sarjan niin että kapula oli välillä kädessä ja välillä pidin sitä lattiaa vasten itse. Tarkoitus oli siis ihan hilppasen vastustaa ja katsoa kuinka pontevasti koira hamuaa kapulaa itselleen. Vähän turhan vaativa vielä tässä vaiheessa, tuli sähellystä ja sain sen kuopimaan tassuillakin. Jotain kuitenkin kuuden namin edestä, ja sit taas välipalkka.

Viimeisessä sarjassa päätin ottaa kriteeriksi sen, että kapula tippuu mun ojennettuun käteen. Tätä ollaan tehty erilaisilla esineillä esineruututreeniä varten, että koira nostaa lattialta kaman mun kätöseen, ja hyvin se hiffasi sen nytkin kapulan kanssa. :) Edelleen kyllä mallia "käsi alle, tää tippu jo!" eli ei se sitä pidä juuri sen kauemmin. Tajusin vasta jälkeen päin että tää on väärä suunta, nimenomaan ojennetusta kädestähän ei ole tarkoitus tehdä irroitussignaalia, vaan pelkkä sanallinen käsky sitä varten. No, kuusi toistoa sitä, ja sit isompi satsi nakinmuru-nappulasössöä lattialle ja hetkeks pillit pussiin.

Sen jälkeen tehtiin noita temppuja, jotka on videolla. Ekan kuvasin tyhmästi vasten aurinkoa ja se on kauheen pimee, mut saahan siitä selvän.

1: Tuolin jalkojen läpi meneminen, peitto on päällä jotta helpompi hahmottaa tunnelina. Tuolin päällä on namikippo ja se vähän kiusaa koiraa, lisäks se tarjoaa sinnikkäästi tota hemmetin maahan menoa, myös tunnelin sisällä. Oikeastaan aika oivallus elukalta :D. Ekan houkuttelen sen, olis se menny itsekin varmaan aikansa ihmeteltyään, mutta en jaksanut kuvata puolta minuuttia tyhjää videolle...

2: Laatikkoon meno. Vanha juttu tääkin, ihan kertauksena vaan pari toistoa.

3: Kuono crocsiin. Tehtiin pari iltaa sit lenkkarin kanssa tassun laittamista sisään, ja se sotkee kovasti. Ei mikään ihme että se antaa molempia, ku teen molempia, enkä kerro koiralle mitenkään kumpaa versiota tänään toivoisin :P Samapa se. Vähän hätäisiä muutenkin, se osaa tehdä senkin paljon pontevammin ja pitää kuonoa siellä pitempään, suorastaan lysähtää siihen "no kuollaan sit tähän löyhkään ku kerran haluut niin" :D

VIDEOON.