Nää sentään suju. Liki 40 toistoa yhteensä, 4-10 sarjoissa. Palkkana maksamakkaraa (joo, sitäkin voi leikata kuutioiksi, kaupan päälle lussahtaa myös kivasti lattiaan kun heittää palkat koiralle :D), joka sai koiran silmät oikeen loistamaan.

Eka istuin keittiön pöydällä, sit seisoin keittiössä, näissä välillä annoin sen tehdä itse ja sanoin käskyn vaan samaan aikaan, ja välillä odotin että ehdin sanoa käskyn ennen ku koira tekee. Sit kävelin pitkin asuntoa eri huoneisiin (käsky aina kun olin pysähtyny mutta koira ei ollu vielä ehtiny plätsähtää pyytämättä), sit muistaakseni keittiössä niin että en palkannu ollenkaan jos meni itse, vaan odotin että saan sanoa vihjeen. Näistä se jotenkin turhautuu kovasti, lähti taas ettimään jotain kierrettävää. Sanoin alussa "treenataan makaamista" mutta ei näemmä silti vielä usko, että se on se pointti, jos en palkkaa niitä sen oma-alotteisia.

Ja lopuksi kompostikehikolla rajasin itseni keittiöön ja koiran olkkariin. Olin ensin ihan aidan takana seisomassa, sit istuin tuolilla, sitten peruutin tuolin kanssa metrin-pari, ja lopulta saatoin seistä siellä n. 4m päässä keittiön nurkassa. Tossa videolla sellasia missä seison ehkä reilun metrin aidasta. Koira alkaa olla jo aika hidas mutta en antanut sen nyt vielä häiritä, ja suurimmaksi osaksi se johtuikin siitä kun oltiin tehty jo aika paljon.

(Yritin myös muistaa vaihdella äänensävyä, sen huomaa videolta. :D Naksutin kuuluu jostain syystä ekan jälkeen ihmeen vaimeana, mutta naksautan kyllä joka kerta.)