Kuvasin illan 15 toistoa (7-pieni tauko-8, makkaran palasia ja pieniä maksalaatikkoklimppejä randomisti, maksalaatikko oli koirasta kiva ylläri. Lopuksi valmiiks ladattu kongi, rakki sai sinne koirankeksien joukkoon mun koskenlaskijaa. Kun köyhä opiskelija luovuttaa juustoansa murusenkaan koiralle, silloin ON tosi kysessä!!) videolle. Ei siinä mitään ihmeellistä nähtävää ole, mutta sain itselle varmistuksen että koira a) menee suoraan seisaalta makuulle ilman että istuu välillä ja b) se tulee aina tohon mun tuolin eteen, ei vahingossakaan jää sinne missä söi edellisen namin. Eka on hieno juttu, toka kuulostaa äkkiseltään ongelmalta mutta ehkä se ei olekaan.

Koiralla oli kivaa, häntä heiluu koko ajan. Palkkasin jostain ihmeen oikusta viimeisen makkaran koiran jalkojen väliin, ja siitä se jotenkin meni hämilleen. Miksi oi miksi oi MIKSI mä kovistelin sitä menemään maahan kun se ei vaan OSAA!! :( Nyt en enää kertaakaan koske koko koiraan tän aikana.

1) 150 toistoa niin että sanon käskyn kun koira jo tekee (30 tehty)
2) 300 toistoa niin että sanon käskyn kun koira "ajattelee maahan menoa" (tää voi käytännössä olla vähän haasteellista :P)
3) 100 toistoa muuten samoin kuin edellinen mutta kymmenessä valmiiksi mietytyssä eri paikassa / niin että olen eri asennossa
4) 150 toistoa siten että käskyn/käytöksen ja naksun välinen aika vähän pitemmäksi
5) 300 toistoa ärsykekontrolliin vientiä (3 eri paikassa), palkitaan vaan ne mitä on edeltänyt käsky

Tää tosiaan tekee yhteensä tuhat. Teen päivittäin kaksi 15 (joissain kohdissa 10) kpl:n sarjaa ja jos niitä nyt ei kauheesti jää välistä, niin lokakuun puolivälissä tuhat olisi täynnä. Jos se on silloin ihan yhtä pihalla, niin sitten mä luovutan ihan oikeasti. Ei ainakaan voi yrittämisen (tai suunnittelun!) puutteesta moittia.