Jotenkin ei nyt taas tuo remmilenkkeily nappais yhtään. On pimeetä, kylmää, märkää, kengät kastuu aina (mun saappaatkin vuotaa, että se niistä).. normaalisti tykkään kyllä syksystä ja pimeä on ihanaa, ja vesisateessa on mahtavaa lenkkeillä, mutta nyt tuntuu että koko ajan viluttaa ja ärsyttää ja aaargh. Ehkä se johtuu siitä että oon vielä vähän kipeä?

Ei oikeen oo treenifiilistäkään. Mudi kuitenkin on sitä mieltä että hää on palveluskoira ja tarttee saada palvella. Latasin sille namipalloon iltaruuat ja laitoin sen nostamaan kymmenen esinettä ennen sen saamista. Tällä kertaa teemana oli pelkän nostamisen lisäksi myös matka eli kantaminen: levitin esineet noin kolmen metrin päähän, lysähdyn tuolille lihapullanmurujen kanssa ja pyysin mudin kuriiroimaan.

Hitsi sillä oli kivaa! Aluksi vähän kävi esineitä läpi ja mietti minkä niistä arvaa ottaa suuhunsa, mutta loppuvaiheessa se melkeen lensi esineiden ja minun väliä ja toinen oli niin tohkeissaan. :D

Teräksinen kattilan kansi, rusinapaketti, pieni muovailuvahasanko, lintujen talipallopidike/sellanen metallikierrehäkkyrä/meillä rotilla, auton vara-avain ilman mitään avaimenperiä, insuliinikynän neula (jotain 1x3cm), litteä lämpömittari, metallinen rei'ittäjä, metallinen kevyt purkin kansi, kuplamuovia joka rullalla ja hiuspompulalla kiinni.

Metallihäkkyrä taisi olla ainoa mikä tipahti kerran matkalle, muuten kantoi hienosti syliin asti.