Tuli tässä viikon tauko noutokuuriimme. Nyt jatkui.

"Hyyyyyyvä" on noutokehu. Ei edes hiljainen, matala ja venytetty "hiiiiiieno", kimeästä puhumattakaan. Loistavaa että keksin, koska ei tartte sanoa kun se "hi" niin koran mielestä kyseessä on "kiitos" ja se meinaa sylkäistä. i-kirjain on kriittinen tekijä!

Ekalla istuin tuolilla ja koira oli jalkojen välissä. Se tuli itse ja silitin sitä pitkään päästä niin että se nojasi mun reisiin ja kapula oli vieressä kädessä. Oikeen herkkä hetki. Ekan toiston jälkeen menin polvilleni maahan koiran eteen. Tokalla oli kauheesti sähellystä ja pyörittelyä ja pari kertaa meinasi tippua kokonaan suusta. "Äp!" ja käsiapu leukoihin että lopettaa. Tää johtu siis pitkälti minusta, koska kun tajusin i-jutun niin kehuin vikalla toistolla pelkästään "hyvä, hakee, hyyyvä, hakee, hakee, hyyvä". Silitin koiraa kaksin käsin pitkillä vedoilla rinnasta ja se piti kapulaa koko ajan liikuttelematta sitä milliäkään minnekään, ja mun kädet siis oli sen rinnalla molemmat, ei kapulan päällä enää ollenkaan. :) :) :)

Tein myös niin, että vein kädet kapulalle ja vähän heilutin sitä, niin ku ihminen pudistaa päätänsä. Koiran pää heiluu kanssa ja mun kriteereillä sillä on silloin tarpeeksi tiukka ote. Siitä häiriöstä se ei meinannut irroittaa, mutta tosi varovasti mä kyllä vielä heilutin.