Päivitin tuon sivulaatikonkin, mutta kirjoitetaanpa tähän silti vähän tarkemmin.

Opettaa toko alon ja BH:n liikkeet kisakuntoon. Seuraaminen ja jäävät "tyhjästä", muissa on aika hyvät pohjat olemassa. No onhan sitä seuraamistakin tehty ja mihin viiden askeleen siirtymiin me päästiinkään, mutta jotenkin se tuntuu ihan pilipalitasolta edelleen. Hinkkaamista on toki vähän joka paikassa, edellisten lisäksi luoksetulon loppuasento ehkä eniten kesken, samoin edestä sivulle siirtyminen. Kyllä mä toivon että loppuvuonna päästään suorittamaan BH-koe ja aloittamaan tokoura, mutta saa nyt nähdä, se riippuu ihan miten jaksan näitä itse harjoitella. Tällä hetkellä into on taas aika kova, ensi viikko vielä pidetään taukoa mutta sitten hommiin :)

AD-kokeeseen ajattelin ilmoittaa sen jahka niitä keväällä aletaan pitää, ja jos jossain kohtuullisen lähellä on. Vaan mitenköhän mä henkilöautollani kuskaan koiran ja pyörän paikan päälle... sittenhän siinä on se pieni tottisosuus, mutta eiköhän me lumien sulettua osata seurata sen verran että tästä selvitään.

KKK-testi (Kiva Koirakansalainen) samoin, jos jostain bongaan, niin olis ihan hauska käydä.

Agilityn jatkokurssi alkaa toivottavasti helmi(-maalis)kuussa. Sitä odotellessa olen vähän hahmotellut juttuja joita voimme kahdestaan ilman esteitäkin harjoitella. Kiertämisiä, eteenpäin menemisiä, kontakteja portailla yms...

Jälkitreenien jatkaminen, toki myös esineruutu. Purkki-ilmaisu kerrataan ja meinasin opettaa samalla keppi-ilmaisun, joskus keväällä vähän ennen lumien lähtöä ja maan sulamista, jotta ne olisi kunnossa kun päästään taas maastoon. Esineruutu saapi olla tauolla, ehkä jokusen kerran tehdään tässä talven aikana ihan vaan mielenvirkistykseksi.

Pari näyttelykäyntiä. Kyllä mä siitä nyt muotovalion ajattelin saalistaa, ellei ihan EH-putkeksi näytä jäävän. Loppuu ne rahat ja viitsimys jossain vaiheessa. :D

Paimennusleiri
kesällä. Haaveilen myös josko tossa keväällä tai kesällä raaskis ajaa pari kertaa päiväseltään Kuopioon käymään saman asian tiimoilta. Ei me mitään oikeaa edistystä tällä tahdilla tulla ikinä saamaan aikaiseksi, mutta on se vaan kiehtova laji, ei voi mitään.

Noin muuten mudi joutuu eläinlääkäriin silmätarkkien merkeissä, ja luonnetestissä mielelläni käyttäisin heti loppuvuodesta kun vaadittu 2v ikäraja on täyttynyt.