Päivällä pari sessiota jalkojen välissä kulkemista. Levällään olevat jalat alkaa olla jo vihje tulla selkäni takaa sinne väliin, ei perusasentoon. :)

Iltaruoka ansaittiin tokon pilkunviilaamisilla. Eteen tuloa ihan imuttamalla (koira kiertyy vinoon: jos palkkaan vasemmalla kädellä niin sen perse on aavistuksen liian oikealle vinossa ja päin vastoin -> luulen että se muutenkin osaa tän jo, joten joko patukka molempiin käsiin mahan päälle tai leuan alle, tai sitten kädet sivuille roikkumaan ja nami syljetään suusta). Pidän myös itse ihan huomaamattani jalkoja aika levällään ja koira tulee ihan sinne väliin. Tiivis on, mutta jalat pitää kyllä olla ihan normaalisti yhdessä. Tarkkailtava tätä!

Perusasennon paikkaa imuttamalla taaksepäin, se on varmaan 5-10cm liian edessä, tahtoo aina valua. Lopuksi yksi edestä sivulle siirtyminen, mudi osaa.

Ulkotreenit jäi taas väliin, siellä on vielä kylmempi kuin eilen. Ulkoiluakaan ei tullut tänään edes ihan tuntia yhteensä. Meikä viiteen asti koulussa, ja pari kolme tuntia tein vielä projektityötä kotona, ei vaan ehdi, ei jaksa, eikä tarkene. Tyhmää.