Alkaa olla jo sen verran paljasta ja ei-aivan-litimärkää maata, että päätin muistutella mieleen jälkikeppien (=toistaiseksi filmipurkki, jossa nami valmiina sisällä) ilmaisut. Ensin olkkarissa pari otosta, koira aivan selkeästi muisti mistä on kyse. Ekalla plätsähti maahan ja tokaa ehti pureskella ennen kuin meni sen kanssa maahan. Mä luulen, että en erityisemmin aio puuttua sen ilmaisuun - jos se haluaa ottaa kepin suuhun ja menee vasta sitten makuulle, se sopii mulle. Pureskelu ja kaikenlainen omakiva-filmipurkinheittely on kuitenkin "äp!".

Koska olkkaritreenit meni niin hyvin, latasin neljä filmipurkkia ja tehtiin lenkin yhteydessä oman puiston kuoppamäen päälle pieni jälki. Ei ollut jälkivaljaita, ihan tavan pannalla mentiin. Laahasin kahden jalan levyisen kaistaleen, filmipurkit oli metrin-parin välein. Koiralla jumalaton kaahotus kun se tajusi mitä ollaan tekemässä. Pari ekaa malttoi ilmaista hyvin, sen jälkeen vauhti olis karannu pilviin ja sillä oli hirvee hoppu. Yli olisi mennyt ellen olisi remmillä estänyt. Tokavikalla koira ehti nousta maastakin x kertaa, ja lopulta se sadas maahan-käsky jyrähti ihan kunnolla ja läpsäytin sitä samalla kevyesti kuonolle. Ilmaisu ja oikeastaan koko jälki on kuitenkin käskyn alla tehtävää puuhaa, ei silloin voi soveltaa omia sääntöjä milloin on maannut tarpeeksi kauan, vaikka olis kuinka hoppu eteenpäin!

Purkkien arvoa pitäis kasvattaa sen silmissä vielä enemmän, nyt sillä on hirvee palo itse jäljelle, ja ilmaisut on vaan pakollinen paha mikä hidastaa etenemistä.

Lopuksi vielä otettiin seuraamista lihapullapalkalla päiväkodin hiekkatiellä. Aluksi tosi hyvä ja tiivistä, oikeastaan se jopa taisi vähän painaa, mutta ei se mitään. Mieluummin ehdottomasti painaa kuin on yliväljä. Palkkailin heittämällä lihapullanpalasen etuoikealle. Kymmenkin askelta meni tosi hyvin! Sitten siitä viereisestä talosta lähti täti autolla, mudi kyllä kesti sen hyvin, odotin perusasennossa ja palkkasin kontaktista vaan siinä. Kuitenkin jotenkin pakka levisi sen jälkeen, ja väljyys palasi. Otin sit vielä ihan lyhyttä sen verta että pääsin palkkaamaan siitä, kun tuli pari niin huonoa että sanoin vaan "oho, uudestaan".